Internetes pedofilt mennyi információval lehet feljelenteni?
Snapchaten írt egy 35 éves férfi. Elkezdett olyanokat írni, hogy miket csinálna velem, miközben tudja, hogy szűz vagyok. Csomószor megírta, hogy találkozhatnánk és eltölthetnénk egy éjszakát. Még azt is mondta, hogy akkor is eljönne velem a moziba, ha ott lennének a szüleim (ugyanis épp aznap mentem moziba velük és megkérdezte, hogy jöhet-e). Többször is megkérdeztem, hogy nem zavarja-e hogy 17 éves vagyok. Mindig nemet mondott.
Bizonyíték csak annyi van, hogy megvan a férfi snapchat neve és az a rész amikor elmondom neki, hogy egy beteg pedofilnak tartom. Leírtam mindent, képernyőfotót készítettem róluk, de nem tudom, hogy ennyi információ elég-e ahhoz, hogy feljelentést tegyek.
17/L
Elöször is a pedifília egész mást jelent, nézz utána.
Másodszor, ha ilyenekkel zaklat, akkor jelentsétek fel a szüleiddel közösen az illetöt, mert annak ellenére, hogy nem pedofíl, még törvényellenes a viselkedése.
Nem pedofil,hanem egy másik föl.Fil,föl.
Parafíliás és kész.Az,aki egész életében egy bizonyos korosztályt zaklat,az bizony elmebeteg.
"beleegyezési korhatár 16"
Pontosabban:
12-14 közötti 18 alattival
14 feletti bárkivel szexelhet;
A figura nem pedofil, "csak" perverz de addig míg meg nem erőszakol, nem büntethető.
Lehet én vagyok a hülye, de ha egy 17 éves lány, aki egy éven belül már szavazhat is akàr, odáig jut egy internetes beszèlgetésben egy 35 éves pasival, hogy az illető tudja, hogy a csaj szűz és hogy mikor, hová megy. Az állítólag számára zavaró szexuális tartalmak ellenére letiltás helyett folyamatosan váladzolgat a csaj....majd többször is rákérdez, hogy ugye nem gond, hogy csak 17 éves, akkor ott nem a pasival van a baj.
Ha a sztoriban egy 30 éves csaj lenne, akiről a pasi panszkodna, hogy húzza az agyát, akkor mindenki a pasinak adna igazat
Kérdező!
Pontosan te húzod a férfinek az agyát, és levelezel vele erotikus dolgokról.
(Gondolom, hogy azért mert felizgat.)
Amúgy hallottad már azt a kifejezést, hogy "szűzq rva"??
Pont az ilyenekre mondják, mint te.
Mégis milyen alapon gondoltad a feljelentést? Semmi törvénybe ütköző nem történt.
Mellesleg itt eleve még csak szó sem lehetne pedofíliáról.
én is egyet tudok érteni itt több emberrel. ha itt a korkülönbségtől el is tekintünk és általánosságban nézzük a sztorit, elég sokszor kerültem már én is hasonló szituációba.
adott volt egy csaj, aki annak ellenére, hogy mint kiderült, nem szeretne szóbaállni idegenekkel, mégis engedélyezte, hogy ismerősök legyünk neten, mégis beszélgetett velem napokig, ameddig be nem kattant, és közölte, hogy én őt zaklatom és fel fog jelenteni...na az ilyenekkel mégis mit lehet kezdeni? :D
minden közösségi platform hülyebiztosnak van titulálva, csak hát a usereket is nem ártana felkészíteni, hogy az a k_rva tiltás gomb nem dísznek van, meg hasonlók, hanem például arra, hogyha valakivel nem szeretnél kapcsolatba lépni, akkor letiltsd...és akkor nem kéne fenyegetni feljelentgetéssel meg hasonlók...
csatlakozom sok elöttem szolohoz.
pedofoliáért nem lehet feljelenteni mertnem történt ilyesmi
internetes zaklatásét meg csak akkor ha letiltod s kerlő uton megkeres, azért mert valaki chaten chatel, nem lehet feljelenteni.
(kivéve ha fenyeget de erről nem írtál) azért mert valaki ujra és ujra megkérdezi, hogy mehet e valahova, nem lehet feljelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!