Ha egy sorozatgyilkos elmebajra hivatkozik, hogy ne börtönbe kerüljön, akkor nem oda kerül?
NAgyon sokan így ússzák meg a börtönt. Valószínű jó eséllyel tényleg nem is tiszták, mert amilyen gyilkosságokat elkövetnek, arra értelmes, érző ember nem lenne képes.
Azért a pszichiáterek, pszichológusok, akik ezeket vizsgálják, nem most estek ki az iskolapadból. Nem hiszem, hogy olyan könnyen átverhetők, ráadásul biztosan külön tesztek vannak erre is, hogy az illető csak eljátssza-e, hogy őrült.
Ha akarod elhiszed, ha akarod nem, hidegen hagy:
Én magam is megpróbálkoztam evvel, persze én nem emberölésben.
Ha ezt megpróbálja, akkor a börtönből átszállítják a Budapesti "Gyűlytő"-ben található IMEI-be, azaz az Igazság-ügyi Megfigyelő, és Elmegyógyító Intézetbe.
#2 Jól írta, az én időmben használatos szert Haloperidol-nak hívták. Napi 3x1, farizomba adva.
Teljesen kikapcsolja az akaratot. Nem csak a Psychiater-t kell "lebírkóznod", hanem előtte ezt az anyagot is.
Esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!