Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy sorozatgyilkos elmebajr...

Ha egy sorozatgyilkos elmebajra hivatkozik, hogy ne börtönbe kerüljön, akkor nem oda kerül?

Figyelt kérdés
Tehát ha pl. Eljátsza a skizofrént,csak azért hogy kényszergyógykezelésre vigyék,ne a rendesbe.
2019. jún. 9. 18:08
 1/4 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Ha sikerül a pszichiátereket becsapnia, akkor igen.
2019. jún. 9. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem sokat nyer. A kényszer gyógykezeles sokkal nagyobb szopás mint a börtön. Oda bekerül,minden nap teletömik gyógyszerrel,magatehetetlen állapotban ül közben folyik a nyála és néz ki a fejéből.
2019. jún. 9. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

NAgyon sokan így ússzák meg a börtönt. Valószínű jó eséllyel tényleg nem is tiszták, mert amilyen gyilkosságokat elkövetnek, arra értelmes, érző ember nem lenne képes.

Azért a pszichiáterek, pszichológusok, akik ezeket vizsgálják, nem most estek ki az iskolapadból. Nem hiszem, hogy olyan könnyen átverhetők, ráadásul biztosan külön tesztek vannak erre is, hogy az illető csak eljátssza-e, hogy őrült.

2019. jún. 9. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarod elhiszed, ha akarod nem, hidegen hagy:

Én magam is megpróbálkoztam evvel, persze én nem emberölésben.

Ha ezt megpróbálja, akkor a börtönből átszállítják a Budapesti "Gyűlytő"-ben található IMEI-be, azaz az Igazság-ügyi Megfigyelő, és Elmegyógyító Intézetbe.

#2 Jól írta, az én időmben használatos szert Haloperidol-nak hívták. Napi 3x1, farizomba adva.

Teljesen kikapcsolja az akaratot. Nem csak a Psychiater-t kell "lebírkóznod", hanem előtte ezt az anyagot is.

Esélytelen.

2019. jún. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!