Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy ügyvéd kitalálja h ne...

Ha egy ügyvéd kitalálja h ne foglalkozzak az ügyemmel majd ő csinál mindent, akkor mi alapján bizhatok benne?

Figyelt kérdés
2019. jún. 9. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a fodrászban, orvosban, kőművesben megbízol, bogy azt csinálja, amit kell.
2019. jún. 9. 16:38
 2/9 A kérdező kommentje:
ezekkel van módom megbeszélni a részleteket, egyik sem kért látatlanban bizalmat.
2019. jún. 9. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne mondd már, hogy az ügyvéddel nem beszélheted meg az ügyedet!

De ha bizalmatlan vagy, akkor keress másikat!

2019. jún. 9. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez fura és egy ilyen ügyvédet nem bíznék meg.

Nekem az ügyvedem maximalisan együttműködő volt, mert teljes mélységében csak en láttam a dolgokat, neki kellett minden info hogy jól csinalja.

2019. jún. 9. 17:53
 5/9 A kérdező kommentje:
igen ép ez az aggályom nekem is. még nem bíztam meg, s nem látok okot rá, miért tegyem...
2019. jún. 9. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak ügyvédek akik mennek a maguk feje után es ha nem tudnak mindent vagy rosszul következtetnek akkor bukta az ügy.

Nekem hagyta az ügyvéd hogy megirjam a beadványokat az alperes beadvanyaira válaszolva, ő beleszőtte a jogi részt meg esetleg átírt néhány dolgot "jognyelvre". En ezt igy láttam jónak

2019. jún. 9. 18:27
 7/9 A kérdező kommentje:
itt nem alperes felperes van, hanem ingatlan adásvétel.
2019. jún. 9. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Azert az egy kicsit más de ez nem derült ki!
2019. jún. 9. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
59%

Nyilván elmondjátok neki az igényeket mindkét részről, nem ő találja ki az összeget meg a dátumokat.

De ha nincs semmi különlegesség, pl. jelzálog vagy haszonélvezet vagy ilyesmi, akkor épp segíteni akar. Basszus, már ez is baj? El fogod olvasni, hogy mit írsz alá, nem azt kéri, hogy legyél süket meg vak!

Csak az ügyfele kedvében akar járni, hiszen aki megbíz egy ügyvédet, az elvárja, hogy meg is dolgozzon a pénzéért. Pofám leszakad, hogy valaki keres egy ügyvédet, elmondja neki, mit akar, és az a probléma, ha a szakember azt mondja, bízza rá magát...

Az ilyen képezze ki magát jogásznak, és csak utána vegyen ingatlant!

2019. jún. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!