Mihez van jogom ha bunkó velem az eladó/ott dolgozó de nem vásárolok a boltban?
Haverom után mentem be a helyi 100-as boltba, aki ott vásárolt. Csak ő már kiment ezért a bejáraton akartam volna kimenni(nem volt egyértelmű, hogy az csak bejárat). Miután nem ment, megkérdeztem a boltost, hogy hol tudok kimenni, mire ő elég bunkón válaszolt hogy a bolt másik végében van a kijárat.
Ha így bunkóznak velem jogom van-e visszaszólni? Kitehet-e például (vagy akármilyen retorziót alkalmazhat-e)? Vagy csak akkor jelezhetek, ha vásárolok is valamit?
Nem, csak akkor pofázhatsz neki ha vásároltál. Ha nem vásárolsz és beszólsz az illegális, bűncselekmény ami 5-10 évig terjed.
Akkor már inkább vegyél valamit és utána teljesen legálisan visszaszólhatsz neki.
1-es: Ha ez így lenne akkor ország jelentős része jelenleg börtönben csücsülne, ne beszélj már baromságokat.
Kérdező: Sokan akkor is beszólnak az eladóknak ha nincs rá okuk, úgyhogy igen, te is megteheted attól függetlenül, hogy vásároltál-e vagy sem, főleg ha ő kezdi a parasztkodást. Én mindig visszaszólok valamit ha tahóznak velem, mert nem bírom elviselni azokat az embereket akik úgy viselkednek mintha a seggükből rántottak volna ki és még soha nem volt ebből semmi problémám. Kitehet téged a biztonsági őr de nem éri meg nekik mert a végén ők jönnének ki belőle rosszul ha ezért rendőrségre mennél.
Igen, az első válaszoló nyilván csak blöffölt.
Én sem bírom elviselni csak nem merek visszaszólni mert félek, hogy leépítenek vagy mondjuk kiraknak meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!