Megkárosítottak több millióval és egyetlen bizonyítékom az sms-ek és egy felvett beszélgetés. Érdemes feljelentést tennem vagy kiröhögnek?
Ha van köztetek nyomozó, akkor külön megköszönném, ha válaszolna. Az illető jelenleg körberöhög h úgyse tudom bizonyítani, de arra nem gondolt, hogy felvettem diktafonra egy beszélgetést, és hogy meggondolatlan sms-eket küldött nekem, amik őt buktatják le.
Szerintetek érdemes a rendőrségre mennem vagy reménytelen ügy?
(semmi más bizonyíték nincs komolyan !!!)
jó hát sokan tanácsolják nekem ezt igen, csak aztán még engem fognak lecsukni
hidd el nem tesze-tosza vagyok, hanem olyan nehéz elhinni, hogy az volt az összes gyűjtött pénzem, most itt állok egy fillér nélkül és mellesleg pedig kb 10 éve ismertem, tehát ilyen még csak meg se fordult a fejemben ?
szal ne irigyelj, nem vagyok én semmilyen gazdag ember sajnos, nem véletlenül nincs most pénzem pl ügyvédre se, de lassan már semmire se, nagyon "vicces", de a lakás számlái is két hónapja itt állnak mert azokat s etudom befizetni, na hát ennyire vagyok gazdag ,.... érted az utolsó fillért is oda adtam neki, mert ennyire jól megtervezte és ennyire jól előadta, hogy az életébe meg az egész vállalkozásába kerül ha nem segítek rajta és stb
bankszámláján pedig semmi nem mutatkozik meg, figyi, én kp-t adtam neki, amit már rég fel is élt ahogy ismerem, nézd havi 200 autótörlesztés meg havi 600 luxuslakásbérlés és stb hasonló költségek mellett, hid del, a pénz egy másodpercig nem volt a számláján, majd hülye lett volna betenni h nyoma maradjon ...
és jól gondolod ! bizony egyre több és több jel mutat arra, hogy ő ezt az egészet bizony heteken, hónapokon keresztül megtervezte ... eszméletlen, azóta miket tudtam meg, és csak győzök lesni ...
hát averőember meg nemtom, tényleg ott tartunk h azaz egyetlen módszer csak éppen nemtom egyrészt mennyire lenne eredménye, másrészt meg azonnal tudná h én állok mögötte tehát tényleg én kerülök börtönbe ...
"Érdemes feljelentést tennem vagy kiröhögnek?"
Érdemes feljelentést tenni.
Többek között azért tart ott ez az ország, ahol tart, mert az emberekben van egy reflex, hogy "á, nem teszek feljelentést, mert csak kiröhögnek". Utána ugyanezek az emberek hisztiznek, hogy "a rendőrség nem csinál semmit". Ja, lehet, hogy szólni kellene nekik.
"semmi más bizonyíték nincs komolyan !!!"
(1) Elég sok bizonyíték egy beszélgetés és egy sms.
(2) Van más bizonyíték. Valószínűleg azt a több milliót nem a párnában tartottad, tehát valamikor leemelted a számládról, vagy átutaltad stb. Ő sem a párnájában tartja azt a pénzt, hanem az valahol megjelenik. Mármint ha tényleg komoly összegről van szó.
Ügyvéddel kellene beszélned, és minden lépést gondosan megtervezni. Ha már eddig ezt nem tetted meg.
köszi szépen, cak tudod nekem alappal nincs bizalmam bennük, mert kirámolták egyszer a kocsimat, akkor is bementem feljelentést tenni, és azon kívül h persze semmi s elett belőle, d ekb fél órán kleresztük még engem baxott le auz illető h tök feleslegesen gépelget itt meg hozom oda neki a munkát, szal nem véletlen ne hari h ennyire nemtom mit is kéne tenni, de
ha azt mondod h az sms meg a felvétel elég lehet bizonyítéknak, akkor hát erre én is gondoltam, csak érted most egy fillér nélkül állok itt, ügyvédet s etudok fogadni, annyira az utolsó pénzemet is oda adtam neki, szal abszolút magamra vagyok utalva sjanos
de azért köszi, nyilván egy próbát megér ,csak aztán nemám rágalmazáslért még én kerülök bajba ha semmit nem tudok kellően bizonyítani, ugyanis az illető azt már a képembe röhögte, hogy úgyis azt mondja h csak egy kölcsönt adtam én meg neki, és ezért vettem fel a készpénzt a számlámról, ... elég vicces, de ez a realitás
nagyon örülök h neked ez ilyen vicces ...
úgy néz ki találtam egy nagyon jó ügyvédet itt a nagy keresgélésben, aki sikerdíjra elvállalná és még kapcsolatai is vannak, azaz nem fogják annyiban hagyni a feljelentést azt mondja, hát meglátjuk ...
hát kedves utolsó, azt képzeld, erre is kaptam már privátban ajánlatot szekrényajtó emberektől .... csak hát furcsa lenne ha csak úgy hagyná az egészet
és hogy mit mond? mivel úgyis letagadja az egészet, mármint h tartozik nekem, akkor nyugodtan elmehet a rendőrségre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!