Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor fizetnek?

Mikor fizetnek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 04:48
 1/3 A kérdező kommentje:

Árvízkor közvetített ki engem az önkormányzat a vízügyhöz, de nem az árvízhez hanem karbantartási munkákra. A törvény tudtommal előírja a 10. -ig történő kifizetést. A szerződésem határozott idejű egy hónapra szól 15. -től 15.-ig tehát átnyúlik másik hónapba. Viszont a szerződésben is az áll, hogy fizetés a tárgyhót követő 10.-én.

A főnök szerint viszont mivel csak egyhónapos a szerződésünk nem fogják 10-én kifizetni a fél hónapot hanem majd a szerződés lejártakor egy összegben az egészet.

Ezt megtehetik?

2010. júl. 7. 04:48
 2/3 clint ***** válasza:

ha a szerződés 10-ét ír akkor nem tehetik. Amennyiben a szerződésen ott van a cég aláírása pecsétje, szépen munkaügyi bíróság...

Most múlt hónap 10-én kellett volna megkapnod, de azóta sem kaptad?

2010. júl. 7. 11:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem kaptam, hanem azt mondták a szerződés lejártakor fizetnek egy összegben.
2010. júl. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!