Hangos szomszéddal mit lehet kezdeni?
Panel 4-ik emeletén lakom. Egy szomszéd este 9-10-től cirka éjfélig kiabál, hangosan beszél, hujjogat.
Tudja, hogy zavar. Ha falon átkopogok visszakiabál hogy "Ne kopogtasááá!"
Mit lehet tenni? A hatóságok ingerküszöbét ez gondolom nem lépi át, másrészt hogy bizonyítom? A többi lakóval nincs kapcsolatom, nem tudom őket mennyire zavarja.
Ha az éjféli kiabálásra a hatóságok nem érzékenyek, akkor a kora hajnali zenebonára sem. Nem vagyok hangos ember, de a hangfalaim full hangerőn elegendő hangerőt adnak az ébresztésre.
De mit lépne erre a hangember? Visszafogná magát vagy csak rontanék a helyzeten? A szövegéből ítélve elég infantilis ember.
Költözés nem opció, a többi szomszéddal sem akarok erről beszélni.
Pedig vagy szót értesz a hangoskodóval vagy összefogsz az érdekelt szomszédokkal. Tehetsz feljelentést, hosszú és és kevés az esély az eredményre.
A szövegből az vélelmezhető, hogy szóból kevéssé ért az illető. Érdekeltté kell tenni a csendre. ennek rengeteg módja van, fantázia kérdése, de a szomszédokkal mindig sokkal hatékonyabb.
Amint ordibálni kezd, ezt nyomassad max hangerőn, és tedd a falhoz a hangfalakat. Nekem működött :D még a hangoskodó jött le hozzám, hogy fejezzem be. :D aztán közöltem vele, ha befogják akkor nem lesz heyyeyyeee, de amint egy pisszenést hallok, viseljék a következményeket...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!