Ki mit gondol? Hogyan lehetne ezt a jogi és érzelmi katyvaszt rendbeszedni? Minden infó lejjebb!
én azt gondolom, hogy túlzottan rá vagy erre csavarodva.
oké, családi vagyon, meg minden értem én. de akkor is.
mi lesz 5-10-15 év múlva?
mondjuk tied a ház fele és éltek szépen négyesben, nagyi, fater, a fater nője, meg te? és mi van, ha megismersz valakit? azt is odaviszed? meg mondjuk lesz a faternak még egy gyereke, az is ott él?
most, komolyan. azt mondod, nem gond a törlesztő, akkor lépjél. keress magadnak egy saját lakást/házat és azt törleszt. a sajátod. találj valakit, akivel együtt élsz és legyenek gyerekeid. élj.
majd, sok-sok év múlva, ha anyád, apád meghal, lesz belőle némi talált pénz. jól fog jönni. arra jó. de erre építeni? ekkora katyvaszban? felejtsd el.
Nem vagyok rágörcsölbe de nem is fogom végignézni ahogy a cigányok(merthogy cigányokról beszélünk akiknek büdös a munka) kisemmizik apámat hízelgéssel. Simán elérné hogy apám mindenét ráírassa és akkor a végén még nekem kellene olyan ingyenélőknek pénzt adni akik egy árva garast nem tettek itt bele semmibe miközben az én szüleim és nagyszüleim összes vagyona benne van?Ezt te sem gondoltad komolyan!;) Édesapám 60 éves,nem lesz már gyerek. A nőnek meg van 3 lánya, mind más apától....Édesanyám része 2021-ig zarolva van adóssága miatt de azt szépen fizetgeti és 21-ben elajándékozza nekem. Ha már a fele az enyém legalább annyival előréb vagyok. Ha apám részét meg megvenném akkor meg biztosítva lenne az ingatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!