Ez becsuletsertesnek szamit vagy ragalmazasnak? Tehetek errol feljelentest?
Figyelt kérdés
Anyammal mindig szar volt a kapcsolatom, de az utobbi idobe mar elkezdett mindenfele elmeleteket kitalni illetve mindenfelevel fenyegetozni. A multkor kint tvztem, de kikapcsolasnal csak az egyik taviranyitot talaltam meg, na most azota is ordibal, hogy adjam vissza, mert bevittem, es apam is hivott mondta neki, hogy eldugtam. Ezert tehetek feljelentest? Nagyon unom, hogy O mar mindent megtehet.2019. ápr. 24. 17:23
1/10 anonim válasza:
Ez se nem becsületsértés és végképp nem rágalmazás. Úgyhogy ezekben nem tudsz feljelentést tenni.
2/10 A kérdező kommentje:
De tolvajnak allit be, es hireszteli. Tenykent kozli, hogy en elloptam valamit.
2019. ápr. 24. 18:37
3/10 anonim válasza:
Költözz el! Nem kell a nyakán élősködni
4/10 A kérdező kommentje:
Ki mondta h eloskodok?
Ertem mar ha o szulo, akkor o bemocskolhat barkit....
A szulok mindig szentek, amugy akarki megvadolnanak h lop, felhaborodna, de en mit izelek....
2019. ápr. 24. 21:30
5/10 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy feljelented. Mi fog történni, ha esetleg bíróságig megy az ügy? Semmi. Kapnak egy pénzbüntetést. És az jó lesz neked? Nem. Hiszen ott élsz és te is megfogod érezni azt, hogy elment a pénz. És a pénz nem hozzád landol, hanem az állambácsinak. Ráadásul még a bünügyi költségeket is fizethetik.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem fogok, egy honapon belul dobbantok innen. Ma is albikat hivogattam.
2019. ápr. 24. 22:17
7/10 A kérdező kommentje:
*fogok
Amugy meg itt is laknek meg tovabb, nem ertem mit ereznek azon hogy neki kell fizetni.....
2019. ápr. 24. 22:19
8/10 A kérdező kommentje:
*fogom, bocsanat trukkos ez az uj telcsi
2019. ápr. 24. 22:20
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat egyebkent meg a segitseget, vszeg normalis az, hogy aszisztaljunk egy elmebetegnek meg hagyjuk hogy akarmivel lejarassanak, mert "ugy is az allambacsinak" megy a penz.
2019. ápr. 25. 08:43
10/10 anonim válasza:
Elköltöztél azóta, kérdező? Találtál jó albérletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!