Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pont 8 cm-es pengével rendelke...

PerjesiHUN kérdése:

Pont 8 cm-es pengével rendelkező kést MÉG hordhatok magamnál, vagy 8 cm-nél MÁR nem engedi a törvény?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Hordhatsz.
2019. ápr. 20. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

Nem, nem hordhatsz.

Felejtsd el, mit magyaráznak itt a törvényről, mert a bíróság leszarja. Engem büntettek már meg pontosan 8 cm-es pengéért. Tárgyalást kértem, bíróságra került az ügy, és ott megállapította a jópofa taláros majom, hogy a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet ugyan úgy fogalmaz, hogy "olyan szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t meghaladja", de a bírói gyakorlat "ezt már meghaladta." Tehát a bírói gyakorlat a törvényt, khm, igen... Abszurdisztán, gratulálok. 30 ezerbe fájt nekem ez a kis bölcsesség, plusz eljárási költségek.

2019. ápr. 20. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
70 centis is lehet ilyen nálad, megfelelően csomagolva. A kenyérvágókés hogyan kerül a konyhába?
2019. ápr. 21. 06:12
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Második válaszoló bazudik, vagy nem mond igazat.
2019. ápr. 21. 06:29
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Mint minden más esetben a peremértékek mindig beleszámítanak. A hét sm keddtől szombatig tart.

A nyolc centiméter pengehossz az 8 cm, és nem 7,9999999999.

2019. ápr. 21. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!