Kirúghatnak ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Leszázalékoltként dolgozok 8 órában egy munkahelyen, takaritok. Májusban lesz 3 olyan hétvége amikor nagytakaritás lesz és menni kéne szombat vasárnap is, nyolctól négyig ötezerért. Sokan nem szeretnék vállalni és a szerzödésünkben sincs benne. Én hirtelen igent mondtam de félek, mert akik nem akarják vállalni, azt mondták azok ne számitsanak sok jóra. De három hét pihenés nélkül nagyon sok, és még az is lehet hogy nekem lenne több munkám amiatt mert kevesen lennénk. Mit csináljak? Kell a munka, de teljesen nem akarok kimerülni. Mit tegyek? Hivatalosan kirúghatnak ezért ha megmondom, hogy ez nekem sok lenne?2019. ápr. 13. 19:27
1/2 mindentudó99 válasza:
Nem az a baj hogy vállaltad hanem hogy miért kellett mindet? A középsö hétvégét simán mond vissza. Nem nagyon húzhatják a szájukat kettő hétvégére így is bemész.
2/2 anonim válasza:
Sajna bármi megtörténhet, még ha legálisan nem is rúghatnának ki emiatt majd kitalálnak valami mást ha szemetek akarnak lenni.
Ugyanakkor szerintem amit az első írt az egy egész jó kompromisszum amit megpróbálhatnál utána meg te látod, hogy mennyire húzzák a szájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!