Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 16 eves lany meztelen kepet...

16 eves lany meztelen kepet kuldott nekem pedig nem is kertem. Lehet belole gondom jogilag?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy 18 even aluliakrol nem lehet ilyen kepem. Elkuldte a keresem nelkul, persze toroltem. Viszont o gondolom nem torolte a beszelgetest. Ebbol igy lehet gondom?
2019. ápr. 13. 09:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Arról nem beszélve, hogy van egy agyletapogató a NASA tulajdonában, és a kép emléke ott van a fejedben. Az eljárás során, mint az ebet megfigyelik egy hétig a támadást követően, így figyeli meg az agyletapogató, hogy hányszor jut eszedbe az emlékkép, ha meghalad egy ötven százalékot, akkor szirénázik. Már több éve megvalósítható, hogy a felhasználó tudta nélkül fájlok helyezhetők el a merevlemezen, amit nem a felhasználó töltött le, akkor hiába hívatkozik a felhasználó az ártatlanságra, és nem egy-két képről van szó, hanem gigabájtokról,képek,filmek. A kép amit kaptál több protokolon keresztül ment át, úgy ahogy Budapestről mész Esztergomba, több városon áthaladsz, a fájlküldés sem kvantumugrás az A ból C be csak B keresztül jut el. Ráadásul az Fb üzenetváltások nem titkosítottak, ez azt jelenti, hogy olvashatóan száll a küldőhöz, ellenben a whatsapp titkosítva küldi, és a küldöttnél fordítódik le az üzenet.
2019. ápr. 14. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!