16 eves lany meztelen kepet kuldott nekem pedig nem is kertem. Lehet belole gondom jogilag?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy 18 even aluliakrol nem lehet ilyen kepem. Elkuldte a keresem nelkul, persze toroltem. Viszont o gondolom nem torolte a beszelgetest. Ebbol igy lehet gondom?2019. ápr. 13. 09:01
11/11 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy van egy agyletapogató a NASA tulajdonában, és a kép emléke ott van a fejedben. Az eljárás során, mint az ebet megfigyelik egy hétig a támadást követően, így figyeli meg az agyletapogató, hogy hányszor jut eszedbe az emlékkép, ha meghalad egy ötven százalékot, akkor szirénázik. Már több éve megvalósítható, hogy a felhasználó tudta nélkül fájlok helyezhetők el a merevlemezen, amit nem a felhasználó töltött le, akkor hiába hívatkozik a felhasználó az ártatlanságra, és nem egy-két képről van szó, hanem gigabájtokról,képek,filmek. A kép amit kaptál több protokolon keresztül ment át, úgy ahogy Budapestről mész Esztergomba, több városon áthaladsz, a fájlküldés sem kvantumugrás az A ból C be csak B keresztül jut el. Ráadásul az Fb üzenetváltások nem titkosítottak, ez azt jelenti, hogy olvashatóan száll a küldőhöz, ellenben a whatsapp titkosítva küldi, és a küldöttnél fordítódik le az üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!