16 éves vagyok, fel éve sajnos abba a hibába estem, hogy küldtem egy 18 éves fiúnak, akiről azt hittem ismerem, meztelen képeket. Nos, fél év után eljutott hozzám hogy ez a kép igen csak terjed. Gondolkodtam a feljelentésen, de nem tudom hogy ez hogy működik. Mi van ha mar elkuldte rengeteg embernek? A kép valahol biztosan megmarad.. És hogyan lehetne bizonyítani? Azon is gondolkodtam hogy először csak megfenyegetem a fiút, hogy rendőrségi ügy lesz belőle ha nem törli ki, és ha mégegyszer viszont látom a képet valahonnan, bár nem tudom mennyire lenne ez hatásos.. Normális válaszokat ha lehet. Tisztában vagyok vele hogy egy naiv h ulye voltam, de már megvaltoztatni a múltat nem tudom. Tanultam belőle, és többet nem lesz ilyen, csak kérlek ne kioktato válaszokat írjatok. Nagy szükségem lenne most normális tanácsokra.
Fenyegesd meg higy az ip cimét le lehet nyomozni és qrvára megtalálják a rendörök KISKORU MEZTELEN KÉPÉNEK A TERJESZTÉSE MIATT.
2018. szept. 27. 22:55
2/19 anonim válasza:
Hiába fenyegeted. Ha a kép már eljutott x emberhez, akik esetleg felrakták ide-oda, abban az esetben ő már akkor sem tudná törölni, ha akarná. Rengeteg ilyen történet van (nem csak fotók, hanem videók is), amikor híres személyiségekről kerülnek ki különböző cuccok a netre, de ők is tehetetlenek. Neked az a szerencséd, hogy nem vagy ismert, így a képek szépen elvesznek a sokmillió szexfotó közt, és holnaputánra már senki nem fog rá emlékezni. Szerintem, felejtsd el a dolgot, jobban jársz. Többet pedig ilyet ne csinálj!
2018. szept. 27. 22:58
3/19 anonim válasza:
Ha nincs rajta az arcod, akkor nem nagy gond.
Ha rajta van mégis, az nem a legjobb, de ezt már "utolérni" sohasem fogod: nem tudhatod hogy hány helyen van már szerte a világban?!
Én biztos hagynám a francba az egészet: nem nagyon tudsz belőle jól kijönni: minél inkább látja hogy zavar, annál inkább visszaél vele, mert egy suttyó bunkó! Ne is beszélj vele, nézz át rajta!
Hiába mondaná, hogy jó, kitörlöm itt és itt, az már ezer helyen lehet addig.
Nem akkora szégyen; olyan kicsi az esélye hogy pont téged látnak meg - elképesztőmennyiségű lány aktja van fenn a neten...
Minél jobban idegesít, annál jobban fogja élvezni a tahó!
2018. szept. 27. 23:00
4/19 anonim válasza:
Sajnos így nem tudunk válaszolni, adj linket a fotókról.
2018. szept. 27. 23:04
5/19 anonim válasza:
Sajnos már semmit. Az illető bűncselekményt követett el, ahogy az első válaszoló is írja, így feljelentéssel megbosszulhatnád ugyan, de kérdés, hogy mi értelme ennek, illetve a kép már önjáró terjedését biztosan nem tudod megakadályozni vele.
2018. szept. 27. 23:13
6/19 anonim válasza:
Jó példája, hogyan ba$$zuk el az életünket.
Majd a kövi életedben több eszed lesz, hogy nem osztasz meg meztelen képet magadról.
Ezen meg lépj túl mert semmit se tudsz tenni, kb fél életedet szánhatnád rá mire talán megtalálod az össz kép 90% és sikerül is a portálokat meggyőzni hogy vegyék le.
De nagyobb az esélye inkább, hogy 90%-ban marad fenn és csak 10%-t sikerül levetetned.
2018. szept. 28. 00:08
7/19 Miss Endzsi válasza:
Ez már sajnos fent marad. Ne csinálj több butaságot.
2018. szept. 28. 00:44
8/19 anonim válasza:
Változtass külsőt és senki sem fog rádismerni. Később meg pláne. Valamint jó lecke, legközelebb csak privátba legyen egy ilyen akt fotó s ne add tovább.
2018. szept. 28. 02:03
9/19 mooti válasza:
Szia
Szerintem ne foglalkozz vele. Minnél jobban zavar, annál jobban fáj.
Igazából ō volta hülye, hogy ezt megtette.
Mit kellene tenned?
Szerintem már semmit vagy ha ō valamilyen blogba van, akkor írd oda, hogy mit tett és figyelmeztesd a nōket, hogy vigyázzanak vele.
Amúgymeg, szerintem nem gáz, hogy küldtélneki magadról meztelen képet, neki gáz az, hogy visszaélt vele,
2018. szept. 28. 05:59
10/19 anonim válasza:
Sajnos sok mindent nem tudsz tenni. Minden csoda 3 napig tart.
Fiatal vagy a külsőd gyorsan változik, nem fognak megismerni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!