Meztelen képeimet terjeszti egy fiú, mit tegyek?
"hadd verjem ki rá a kis 11 centisemet."
Mi vagy Te, valami selejtes?
Én ennyivel születtem.
Ennyi ostoba barmot!!
Kérdező:
Haladéktalanul jelentsd fel az illetőt.
Amit tett, az súlyos bűncselekmény és ha nem lesz következménye, akkor újra, mással is meg fogja tenni ugyanezt, a gyökér kis haverjainak pedig eldicsekszik a tettével, amit lehet, hogy követni is igyekeznek.
Az a fontos, hogy bű ne maradjon büntetlenül, mert akkor szorul vissza a bűnesetek száma, ha tudja az elkövető, hogy el fogják kapni.
Ennél a cselekményfajtánál jó a felderítési arány, mert az efféle gyökerek hozzá köthetők egy IP címhez és a rendőrség már úgy ismeri a kilétüket, hogy ki sem kellett lépni a nyomozónak az irodájából.
Ha nem jelented fel, azzal csak bátorítod őt.
A neten lévő képeidet pedig a rendőrség hivatalból leszedeti, legalábbis a legtöbb helyről, ahol joghatóságilag képes erre (EU+ társ-országok).
Nincs a neten a képed. Elég a gyanú, h nm 18 éves a nemi szerv, és az a akt sehol sem marad meg. Kizárt a terjedése, szerencséd, hogy 16 vagy a képen s nem 18.
A külföldi meg 21yr a minimum. De azt ne hagyd ki, szívasd szét az a gyereket, hogy ne legyenek nyugodt éjszakái.
A kép már fennmarad, hiába törölné ki, ki tudja hány helyen van már fenn, lehetetlen követni.
Én viszont feljelenteném, nem azért, mert akkor lekerülnek a képek, hiszen 99%-ban ezt kizártnak tartom, hanem azért, mert ez legalább egy jó kis lecke lenne a féregjének, hogy más lánnyal már ne merje ezt megcsinálni.
A feljelentés jó, egy darabig biztos nem fog nyugodtan aludni, már ha bizonyítást nyer, hogy Ő tette fel a képet egy adott oldalra.
Ezt nehéz lesz bizonyítani.
Másik
"A neten lévő képeidet pedig a rendőrség hivatalból leszedeti, legalábbis a legtöbb helyről, ahol joghatóságilag képes erre (EU+ társ-országok)."
Ez csak részben igaz, pl nagyobb portálokon jó esélye van ennek, de kisebb oldalakon, vagy olyanon ahol a szerver pl USA-ban van ott esélye sincs a hatóságnak közre játszani, lsd napiszar, stb.
Még nagyobb gáz lesz amikor a neveddel címeddel fogják feltenni, és elhiheted hogy megvannak azok a helyek ahol leszarják a hivatalokat, vagy azok megkeresését..
"Tanultam belőle, és többet nem lesz ilyen,"
Akkor nagy eséllyel parlagon fogsz maradni, mert egy normális pasi se áll szóba képnélküli kamusokkal.
Rá fogsz te folyamodni majd, hogy képet küldjél ha valami normálisabb pasast akarsz megszerezni hidd el. Ez csak önámítás a részedről. 24/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!