Magyaroroszagon mik a jogszabalyok viperara? (teleszkopos bot)
Magyarországon még a rendörségnél sincs rendszeresítve, csaka különleges rendvédelmi szervek használhatják törvényesen, sima rendör nem
A civilek meg abszolut nem tarthatnak maguknál teleszkopos bot ot.
Ha igazoltatásnál megtalálja nálad a rendör jól megbüntetnek(remélem)
Vipera közterületen viselése szabálysértés, és 50ezer Ft pénzbírsággal büntethetik. Elméletben.
A gyakorlatban kicsi az esélye, hogy "ruházatátvizsgálnak", ha meg megtalálják nálad, az is esélyes, hogy csak elveszi a rendőr/nyomozó.
Tizen-X éve hordok magammal edzett acél viperát önvédelemre, én bevállalom a szabálysértés rizikóját, cserébe olyan eszköz van nálam, amiben megbízok, és garantáltan hatásos.
A csehektől hozattam, 13ezer Ft.
(Sorszámozott, edzett, 21", kompakt verzió.)
Szia!
Csak megfelelő indokkal vizsgálhatják át az autót.
Milyen viperát vettél?
A kínaiak önveszélyesek.
ESP-t, vagy ASP-t hordjál.
Igazából csak egy gagyi ebay-es viperát. 2500 ft volt mondom annyit még ér még ha soha nem használom akkor is.
ESP-ket hallottam hogy nagyon jók de túlzott szükségem nincs rá, hogy sok pénzt kiadjak érte:)
Csak nem lesz indok, hogy átkutasson.Eddig semmi összetűzésem nem volt hatóságokkal.
A ggyi viperával az a baj, hogy lágy anyagból készülnek, és egy erőteljes kicsapáskor kitágul annyira a Morse-kúp, hogy áthalad a belső rész a külsőn, és szétesik.
Ha viperával akard magad megvédeni, akkor ne sajnálj egy edzett ESP-re 12-14000 Ft-ot. Annyit csak ér az életed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!