Ti feljelentettétek volna, ha valaki zöbb, mint félévig zaklat és lejárat? Igaza van anyáméknak, hogy jobba békesség, majd megunja az ilyen?
Abbahagyta, hála a jó istennek, nem akarom elkiabálni, de eltörte a lábát és azóta semmi majdnem egy hónapja :)
Viszont a befeketítésem és a hazudozás továbbra is megy, ilyen kis helyen ahol lakom, főleg. Pedig semmilyen kapcsolatban nem állok vele, július óta, mégis, előtte sem, egyszer beszéltem vele.
Ezt nagyon rosszul viselem és ez egy elmebeteg hazudozó, nem egy lányt csinált így ki.
Viszont a többségük élvezte, hogy fut utánuk, vagy lefeküdtek vele és azért nem tettek semmit.
De ez egy vicc. Van egy határ.
Bocs, hogy megkérdeztem. Már bánom.
Köszi a lepontozást.
Amúyg nem én voltam, úgy vettem, hogy köszi, hogy észrevetted.
Viszont semmut nem ért ez a kettős szösszeneted. Tudod más is pontoz:
Én felpontoztalak, mert utálom az olyan embereket akik csak úgy bejönnek és pontozgatnak lefele minden ok nélkül, de választ nem tudnak a kérdésre adni. Minden esetre tudhatnád, hogy elírás és nem kellene kötekedésből "helyesírással" dobálózni vagy javítgatásokkal. Van olyan, hogy az ember elírja, de érdekes módon én egyből tudtam mit akart.... Ezért mér nem kell "megszólalni".
A kérdésre a válaszom:
Attól, hogy abbahagyta a bűncselekmény megtörtént és ez kihatással lehet az életedre, attól függően miket állított rólad. Ezért a többi lakos vagy rokonság, barátok..stb másképp tekinthet rád ezek a dolgok miatt. Persze ezeket mind bizonyítanod kell. Ha ezeket betudod bizonyítani, hogy zaklatott és lejáratott mások előtt és ez kihatással lesz a jővödre akkor természetesen tehetsz feljelentést. Az ügyészségre kell írni egy feljelentést és egy magánvádat, de ezt ügyvéddel készíttesd el.(A magánvád azért kell, mert ha az ügyészség nem utasítja el a feljelentést, de a védelemet nem veszi át, akkor a saját ügyvéded képvisel a büntetőeljárásban és nem az ügyvéd, viszont ilyenkor akit gyanúsítassz ő is nyújthat be magánvádat ellened és, ha ő nyer akkor te járhatsz rosszul, hamis vád, rágalmazás..stb és természetesen a bűnügyi költséget neked kell fizetned. Ha az ügyészség áll a vádban, akkor viszont, ha buknak is akkor sem kell bűnügyi költséget fizetned). A te nevedben lesz beadva nem az ügyvéd nevében, az ügyvéd rajta sem lesz a papíron, de attól még a segítséget elfogadhatod tőle, mert egy ügyvéd jól összetudja rakni a dokumentumokat, hogy az elfogadható legyen. De tudnod kell, hogy minden a bizonyításon múlik. Attól, hogy álítassz valamit nem fognak elkezdeni nyomozni. És a zaklatási ügyek elég bonyolultak, nagyon-nagyon jó bizonyíték és indok kell, hogy az eljárás megkezdődjön. Remélem segítettem.
Igaza van a szüleidnek, hogy jobb a békesség.
Csakhogy az nem békesség, hogy az egyik hadat visel, a másik meg "a jobb a békesség" nevében bevállalja az áldozat szerepet.
Nincs igaza. A zaklatás az zaklatás, a becsületsértés az becsületsértés. Mindkettőért tehetsz feljelentést a rendőrségen, és kérj távolságtartási végzést.
Ezen felül én még polgári pert is kezdeményeznék mert sérelmi díjra vagy jogosult.
Már csak azért is érdemes ezeket megtenni, mert nem te vagy az első, és így még sokan szívnak miatta. Ha később tesz valaki más is feljelentést akkor már nem ússza meg annyival, hogy az volt az első eset, és ártatlan, mint a ma született bárány.
Másfelől ezt az ilyen szaralakok csak a tehetetlenekkel merik megtenni.
Viszont húzzál bele, mert emiatt pont egy hónapig tehetsz feljelentést, utána megússza a dög.
Egyébként akik előtt befeketített, azok tanúk a becsületsértés ügyében.
A tanúskodás meg nem szívesség, hanem kötelesség. A feljelentés során megmondod a nevüket, ill. hogy pontosan kik, és rendőrségi idézést kapnak tanúkihallgatásra, ahol kötelességük megjelenni és vallani, tehát nem kell könyörögni, hogy legyenek a tanúd.
Ennek sose lesz vége gyerekek!
Ma itthon vagyok, itt mászkált újra, meg újra... Ez a taktikája, hogy elfurikázik itt a házunk előtt napi 20-szor.
Közben ott a csaja, és júniusban születik meg a fia.
A lánynak már szóltam, normálisan, tényleg. Még engem fenyegetett meg, hogy feljelentenek. Össze-vissza csalja, de az nem az né dolgom, csak rólam szállna le.
És tettél feljelentést, vagy csak itt mérgelődsz?
Ha olyan sokszor járogat a nyakadra, akkor igazán levideózhatnál néhány alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!