Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gázpisztolyt lehet közterülete...

Gázpisztolyt lehet közterületen úgy viselni, hogy derékszíjon pisztolytokban?

Figyelt kérdés
A markolata így ugye kilátszik, én meg úgy tudom, hogy csak rejtve lehet viselni (engedélyem van rá). De ugye nyáron nem húzhatok rá nagykabátot. Zsebbe meg nem fér el.. Szóval nem tudom már h hogy hordjam tényleg. És mi a helyzet közforgalom előtt megnyitott magánterület esetén, ott is csak rejtve viselhető? Köszi előre is..
2010. júl. 4. 00:42
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Csak rejtve viselheted, így nem. A másik kérdésre nem tudom a választ, majd egy jogász megmondja.

Ami a rejtve viselést illeti, sokan azon a véleményen vannak, hogy ha veszélyes helyre mennek, ahol akár még szükség is lehet a gázpisztolyra, ott valószínűleg úgysincs rendőr, aki megbüntetne, úgyhogy megkockáztatják a pisztoly zsebben vagy tokban viselését.

2010. júl. 4. 00:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
viseled tokban, majd ráhúzod a pólód
2010. júl. 4. 02:09
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

és ha nudistrandra mész, ott mit húzol rá ?

nem egyszerű ügy ....

2010. júl. 4. 05:44
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Nudista strandon fel kell dugnod. :)
2010. júl. 4. 07:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"És mi a helyzet közforgalom előtt megnyitott magánterület esetén, ott is csak rejtve viselhető? "

Közterületnek minősül.

2010. júl. 4. 07:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. júl. 8. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem
2021. aug. 18. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Cowboy.
2021. aug. 18. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!