Mit tegyek? Többi lent! Legyszi irjon aki ert ilyenekhez!
El adtam egy hölgyikének egy Hajtrimmelőt. Átadás után amikor haza ért kipróbálta és kérdezett a töltője felől, igaz azt teljesen elfelejtettem hogy egyátalán létezik ezért mondtam neki hogy megkeresem, ha nem lesz meg akkor vissza adom a 8.500ft-ot. Megtaláltam nagy nehezen. A kövi talin a férje jött hogy bebizonyosodjon arról hogy az az igazi töltője a cuccnak(hozta magával és bele dugta) amikot rájött h az az a töltő elköszöntünk egymástól.
Egy héttel képőbb rám írt a nő hogy belerakta a szekrényébe és nem használta és amikor fel akarta tölteni fel rakta egész éjszakára és nem működött állítólag.Kéri vissza a pénzt.
Írtam neki hogy semmi baja nem volt semminek amikor ezt én oda adtam es hogy ez nem igy működik erre azt mondta hogy ebből felsőbb ügyek lesznek ...én meg befostam mert a pasim rendőr es nem szeretném h a barátnője ilyen szar ügyek miatt legyen leszégyenítve. Elmondtam neki ezt nem rég és azt mondta h nekem van igazam..meg kérdeztem a barátaimat is..de aggódom mert mi van ha mégsem? A baratom 100% tudja de felek..... meg igertem a csajnak h hónap végén adom oda neki a pénzt.De nem akarom ha nekem van igazam és nincs is meg..
Bocsi hogy hosszú lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!