Mire számíthatok?
Küld el a szüleinek az emailt amit kaptál a Facebooktól hogy idegen helyről jelentkeztek be. Asszem IP cím is van benne, bár azzal te max a várost határozod meg. De ha távol van, akkor már jó pont. (Google: ip location)
Mond nekik hogy nem te voltál, itt a bizonyíték, de a feljelentést amúgy támogatod, de a maguk érdekükben ismeretlen tettes ellen javaslod.
Ha akarod először a lányoknak küld el, megkérdezve hogy tényleg tettek/tesznek-e feljelentést.
Ha nincs meg ez az email mert már azóta kitörölted, a kukából is eltávolítottad, akkor meg te voltál, nekem ne magyarázd majd be :D Ha tényleg te voltál kiírhatod normálisan is a kérdést, írtak ide ki gázabb kérdést is hidd el, amúgy is névtelen mindenki.
"kérésére le is töröltem a facebookomat, email-címmel együtt és csináltam egy újat."
Oké akkor mind1 amit írtam, kb t*k*n szúrtad magad ezzel, gratulálok.
Jelentkezz vissza azonnal a facebookodba, mert nem azonnal törlődik, ha 14 napon belül bejelentkezel akkor megszakítódik a törlés. (Most néztem utána, tehát 100% nem törlődött még az accod, csak offolva van)
Az értesítések fülön hátha ott van még az incidensról az értesítés, és az kb annyit ér amennyit az email ért bizonyítás ügyben.
Ezekre a letörléses dolgokra meg rá lehet húzni a zsarolást, meg is említheted a szüleinek.
Ne paráztassátok már szegény kérdezőt!
Hányszor dobálóznak azzal emberek, hogy "na ezt nem hagyják annyiban" és hányszor lesz abból tényleg per?!
Max a szülők felhívják a kérdezőt, vagy a szüleit, tisztázzák, hogy mi a helyzet, aztán ennyi volt.
Mégis mit lehetne ebből többet kihozni? Columbo a magyar külügy kérésére elmegy a Facebook szerverekhez lementeni, hogy ki és mit csinált? Hogy bizonyítom, hogy ki lépett be a fiókjába? Nem lesz ebből semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!