Hivatalosan van mód arra, hogy kiderítsem mennyi szántót örököltem?
Figyelt kérdés
Egyik egyeneságú rokonom elhalálozott. Valamennyi hektár földet rám hagyott, és ennek szeretnék utána nézni. A végrendelet egyértelmű, a halotti anyakönyvi kivonat megvan, de a hagyatéki még nincs. kapok tájékoztatást a földhivatalban legalább a földek elhelyezkedéséről, mennyiségéről?2019. márc. 2. 12:03
1/2 anonim válasza:
Legfeljebb a hagyatéki végzés megléte esetén, bár szerintem ha tudod a pontos adatokat, kiadják. Nem tudni, épp mennyire kukacos a földhivatalnál micike, vagy margóka.
2/2 anonim válasza:
A földhivatalban nyilvános módon betekinthetsz bármibe de csak helyrajzi szám alapon keresnek. Úgy, hogy Jónapot kívánok Varga Béla összes földjét szeretném látni úgy nem lehet keresni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!