Milyen büntetésre számíthatok 17évesen ha megbuktam drogteszten?
Az art éra alapítványnál úgy tudom nincsen. A felfüggesztésről nincs információm. Nem kötelező az elterelő de azt hiszem akkor van egy másik opció amit elmondtak nekem ugyan,de elfelejtettem azóta márés csak arra emlékszem,hogy az rosszabb volt.
Szóval a legegyszerűbb szerintem vállalni az elterelőt ami 2 hetente egy óra beszélgetés.
"Utolsó hozzászólónak: Tudsz olyan intézményt mondani ahol nem csinaltathatnak velem bármikor tesztet? Eléggé diktatorikusnak érzem a dolgot és nem szívesen mennék bele ebbe. Ha jól tudom az elterelés csak egy lehetőség tehát arra a rendőrség nem kötelezhet nem? És a felfüggesztettről is tudnál pár infót mondani? Előre is köszönom!"
Azt írtad, hogy megtanultad a leckét, többet nem élsz vele. Akkor meg nem mindegy, hogy lesz-e teszt, vagy sem?
Szerintem a felfüggesztettre meg ne is gondolj, évekig nyoma marad. Pályaválasztás előtt állsz, jobb ha tudod, hogy rengeteg helyen a munkáltatók kérnek erkölcsi bizonyítványt. Egy felfüggesztettel a nyakadban pedig máris buksz ilyen állásokat.
Arról meg már nem is akarok papolni, hogy egyetemen hány nagyon okos szaktársam csúszott le az egyszerű fű miatt. H..lyeség, amikor azt mondják, hogy nem lehet rászokni. Igenis rá lehet, a használók többsége nyilván nem fog, de megéri kockáztatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!