Eltérítést kell kezdenem mert lekapcsoltak, mire számíthatok drogteszten? Mire tesztelnek?
Figyelt kérdés
Fesztiválon voltam és sikerült elszivni részegen egy füves cigit, 0.5g lehetett maximum. Egy hét múlva megyek először a "fizikai felmérésre". Mire számíthatok, van-e drogteszt, ha pedig van, akkor mit néznek?2018. jún. 25. 20:40
1/4 anonim válasza:
A vizeletvizsgálat kimutatja, ez ellen nem tudsz tenni semmit. Hogy van-e drogteszt azt nem tudom, mert az sem írod le, hogy mégis milyen fizikai felmérésre mész. Mondjuk magyarországon nem divat épp a drogteszt.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos en is ennyi infot kaptam errol az egesz dologrol amikor az onkormanyzatban elkuldtek. De hogy erted hogy epp nem divat itthon a drogteszt?
2018. jún. 26. 01:38
3/4 anonim válasza:
Én is szívtam már meg ezzel, de egy kis utána kérdezéssel megtaláltam a megoldást: vigyél magaddal pontosan 15200 Ft-ot. Ezt szó nélkül oda kell add annak aki először foglalkozik veled a felmérés során és akkor ki fogják jelenteni hogy minden rendben, az ügy le van zárva.
Ha nem a fentebb írt utat választod akkor drogtesztet csinálnak vizeletmintából plusz ezekből: [link] kell összehozz 140 pontot és addig szivatnak az elvonóval amíg ez nem sikerül (mert hogy szerintük a sok drog miatt lett puhány a tested és helyre kell hozni), de max fél évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!