Segítség? Nem értem.
A bíróságtól szerintem a végzést kaptad meg. vagy ott van valahol benne hogy hol kell befizetned, vagy keresd meg azt a telefonszámot (címet) ahol erről érdeklődni tudsz. Ez valahol mellette kell legyen pl. ahol esetleg írják, hogy X napon belül lehet fellebbezéssel élni itt meg itt.
Ha nincs rajta ilyen akkor hívd fel azt a bíróságot, ahol az ítélet született és ott kérdezd meg először hogy az ügyben kit kell kérdezned, mert gondolom a portás fogja felvenni a telefont, azután az illetékestől, hogy hol és hogyan fizetheted ki.
Nem te követted el a dolgot, nem? Akkor mire fel minősítenélek?
A gyerek meg gyerek. Szerencse, hogy most ennyibe belebukott, mert még viszonylag könnyen megúszhatja és van esélye arra hogy tanuljon belőle. Sajnos sokakat csak akkor kapnak el, amikor már olyan súlyú a cselekmény, hogy börtönbe vagy javítóba kerülnek miatta.
Azért írtam, mert előtted már volt itt egy válaszoló, aki elég durva volt velem. Valaki jelentette a válaszát, mert eltűnt innen.
Úgy tűnik tanult belőle, remélem tényleg így lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!