Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Telefon a börtönben?!

Telefon a börtönben?!

Figyelt kérdés
Halottam egy közeli ismerősömtől hogy a testvére a börtönben van és hogy van nekik bent mobil telefonjuk...?!Ez hogyan lehetséges?(nem kamu mert ott voltam amikor felhívta a bent lévő srác a testvérét és hosszasan beszélgettek) Vagy ezt ha más is megtudná be lehetne jelenteni ismeretlenül?!Egyáltalán létezik olyan hogy úgy jelent be valaki bűncselekményt hogy nem adja hozzá a nevét?!
2010. jún. 29. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Az a gáz, hogy igaz. A nővérem is telefonált a palijával, sőt egyszer kihallgattam és az őrtelefonját használta. Nagyot csalódtam. Bűncselekményeket befolyásolnak.
2010. jún. 29. 23:08
 2/8 clint ***** válasza:
78%

Sőt némelyikben minden cellában külön tv is van, és kapaszkosj KÁBEL TV!!!!!!

Ez már durva... Hallod, akármelyik hajléktalan megölhetne bárkit és melegbe fog tvzni....

2010. jún. 30. 00:47
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Arról meg ne is beszéljünk hogy TV-n keresztül is tud neki üzenni.
2010. jún. 30. 01:13
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
amikor ilyen jellegű adások vannak hogy sms beküldés stb arra az időre kinyomják a tévét, és igen van 1-1 rabnak telefonja,de nem mindenkinek csak az öreg rókáknak,van hogy őrök tudtával,de verebektől 10 perc alatt elveszik.
2010. jún. 30. 02:56
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Előfordul, csomagban néha be tudják csempészni, mint a drogot és a szteroidokat is.

De szerintem ne kavarj, mert ezzel még az ismerősöd is ráfázhat!

2010. jún. 30. 07:33
 6/8 A kérdező kommentje:
De én mégis csak szeretnék kavarni!Hogy tudnám ezt megtenni?
2010. jún. 30. 13:08
 7/8 clint ***** válasza:
32%
hiába kavarsz, mert erről az őrök tudnak... nagy a lazaság a börtönökben, erről híres magyarország, ölj meg valakit, ugyis max 10 évet kapsz és még lehet kényelemben.
2010. jún. 30. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
amikor elmész beszélőre akkor beviszed neki,először a telefont,majd 1 hónap múlva a töltőt,egyszerre a kettőt nehezen tudja becsempészni
2010. jún. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!