Hogyan szeretkezhetnék párommal a börtönben?
Figyelt kérdés
Azt kérdezném, jogomban áll e látogatást tenni férjemhez a büntetésvégrehajtási intézetben (fegyházban)?
Milyen eljárással kell kérvényezni ezt a szándékot?
2011. máj. 23. 00:37
1/22 anonim válasza:
Még jól néznénk ki, ha lehetne, bakker! Nem elég, hogy a férjedet az adófizetők pénzén (havi 80. ezerért) eltartjuk, még a hálószobáját is berendezzük neki?!! Még jó hogy nem lehet... :(
2/22 anonim válasza:
Ennek egy módja van: átoperáltatod magad férfivá, lecsukatod magad te is, és máris mehet a férjeddel a sitten a seggbekuki!
3/22 anonim válasza:
Inkabb nem irok valaszt, mert kimoderalnanak. Ez legyen ebben a helyzetben a legnagyobb gondotok.
4/22 doboszoli válasza:
Szerintem fordulj S. Pali Bátyádhoz, ő mostanában aláír mindent. D). Ha mégsem, marad a pótcselekvés.
5/22 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy van ilyenre is lehetőség, de csak nagyon jó magaviseletért jár. Ott kéne helyben a börtönben érdeklődnöd.
6/22 anonim válasza:
fegyház? gyilkolt, erőszakolt vagy bankot rabolt?
7/22 anonim válasza:
mekkora parasztok vagytok. egyébként én úgy tudom, hogy lehet. de csak hallomásból így nincs konkrét információm.
habár fegyházban van az már elég meredek...
8/22 anonim válasza:
Az elítéltnek is vannak jogai. Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
9/22 anonim válasza:
Te jó ég, fegyház? Gyilkolt, vagy mi?
10/22 anonim válasza:
08:22
"Az elítéltnek is vannak jogai."
Sajnos. És ezek a jogok gyakran megelőzik az áldozatét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!