Hogyan szeretkezhetnék párommal a börtönben?
Azt kérdezném, jogomban áll e látogatást tenni férjemhez a büntetésvégrehajtási intézetben (fegyházban)?
Milyen eljárással kell kérvényezni ezt a szándékot?
A bűncselekmény tényét most itt nem szeretném feszegetni. Ettől még előre láthatólag így is- úgy is 8 év...
A kérdés továbbra is: hogyan lehetséges ennek megoldása? A fegyháznak nincs ügyfélszolgálata, akihez fordulhatnék, ez nem a Tesco. Szegényemet sajnálom, amiért ott bent ennyire egyedül van, senki nincs, aki kielégíthetné a vágyait. Ha már ott lennék, persze átadnék neki ezt-azt, hogy könnyebbítsek a már amúgy is nagyon nehéz sorsán.

A fegyház egy nagyon szirogú büntetésvégrehajtási intézet. VAgyis az, hogy nem lehet a családjávak, a büntetésének egy része. Nem azért sittelték le, hogy ott szórakozgasson a nejével, hanem hogy elgondolkozzon azon, amit csinált, és térjen észhez.
"Szegénykémnek" most biztos nagyon cudar lehet az élete, da vajon az, a valaki, aki az áldozata volt, most hogy érzi magát? Ha még életben van egyáltaláán.
Ne legyenek illúzióid. Ha valaki legalább 8 évre számíthat egy fegyházban, akkor valszeg embert ölt. Éa ha tényleg ezt tette, akkor ott is a helye, amíg csak meg nem rohad "szegénykém."

Szerintem már van aki kielégítse a vágyait... vagy pont fordítva. :)
Én Magyarországon még nem hallottam ilyenről, hogy lenne.
Persze, italautómatát ne tegyünk a ketrecébe?
8év? Akkor tuti nem gyilkosság, mert ebben a nyomorult országban nem ér ennyit egy emberi élet...

a ribanc a bűnözővel..jó páros
8 év?
baromi sok..emberölésését szoktak annyit kapni, többmilliós csalásért is csak másfél éveket szoktak osztogatni
ez életre veszélyes bűn lehet mégpedig visszaesőként
egyébként a börötön nem hotel, ha sex kell menj hímk*rvához

igen nyolc év
biztos lehet benne mindenki, hogy igen súlyos bűnt követtek el ezek a mocskos sexcigányok
Nem, nem vagyunk cigányok. Én kifejezetten félig zsidó vagyok! Nem kell ítélkeznetek, ezt már megtették helyettetek, sajnos a kelleténél súlyosab mértékben.
Remélem, számíthatok a továbbiakban értelmes(ebb) válaszokra!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!