Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljak ha távoltartási...

Mit csináljak ha távoltartási végzés szól ellenem?

Figyelt kérdés
a szerelmem letiltott minden közösségi platformon, a valóságban is. Illetve távoltartási végzést is intézett ellenem. Bemehetek attól még a munkahelyemre, ha ő a munkatársam? 22/N

2019. jan. 18. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mit csináljak ha távoltartási végzés szól ellenem?"

"Miért szól ellened távoltartási végzés, mit csináltál?"

"csak beállítottam a háttérkképemnek, beszéltem hozzá és bekövettem instagramon ja meg belájkoltam a képeit, de csak azért mert nagyon szeretem! Vártam a kapuja előtt minden reggel,hogy együtt mehessünk dolgozni, meg a spárba ,mindig vettem neki olimpost. De szerintem ez nem ok a végzésre, ha én csak szeretem"

Erről a következő vicc jut eszembe:

-Doktor úr, a feleségem azt hiszi, hogy megőrültem, mert szeretem a kolbászt.

-Ez nevetséges, hisz sokan szeretik a kolbászt. Én is szeretem.

-Ez nagyszerű, akkor jöjjön el és nézze meg a gyűjteményemet, több 1000 van belőlük a pincében!

2019. jan. 18. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ez nem biztos, hogy kamu. Sajnos tényleg vannak ilyen aberráltak. Velem is volt olyan, hogy egy csaj minden egyes nap követett. Képes volt napi két órát vonatozni, hogy egy óráig bámulhasson amíg a vonaton ülök, aztán még egy óra volt neki amíg visszavonatozott oda ahonnan elindultunk és onnan tíz perc alatt hazaérjen villamossal. Ja és természetesen ezalatt egy szót se szólt hozzám, csak bámult a pár sorral arrébb lévő ülésről.
2019. jan. 18. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:

"mindig vettem neki olimpost"

A hegyet?

2019. jan. 18. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Besza behu :D
2019. jan. 18. 12:23
 15/15 anonim válasza:
Te nem látod át a helyzetet, hogy miért kérte ellened?..
2019. jan. 18. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!