Mit csináljak ha távoltartási végzés szól ellenem?
Figyelt kérdés
a szerelmem letiltott minden közösségi platformon, a valóságban is. Illetve távoltartási végzést is intézett ellenem. Bemehetek attól még a munkahelyemre, ha ő a munkatársam? 22/N#szerelem #probléma #letiltás #párkapcsolat #informatikus #apáca #távoltartási végzés #szingli vagyok
2019. jan. 18. 10:54
1/15 anonim válasza:
Ezt hogy? Mit csináltál, illetve mi az indok?
2/15 anonim válasza:
A munkahelyedre be kell menned, de ott se keresd.
Amúgy gratulálok!
3/15 A kérdező kommentje:
csak beállítottam a háttérkképemnek, beszéltem hozzá és bekövettem instagramon ja meg belájkoltam a képeit, de csak azért mert nagyon szeretem! Vártam a kapuja előtt minden reggel,hogy együtt mehessünk dolgozni, meg a spárba ,mindig vettem neki olimpost. De szerintem ez nem ok a végzésre, ha én csak szeretem
2019. jan. 18. 11:03
5/15 anonim válasza:
Ti nem is vagytok együtt, igaz?
Csak te vagy oda érte.
6/15 A kérdező kommentje:
igen, sajnos. de ha rajtam múlik, hamarosan együtt leszünk :)
2019. jan. 18. 11:23
7/15 anonim válasza:
Ha nem troll vagy, akkor azért tudjad, hogy egy kapcsolathoz 2 ember kell.
Ha végzést kért ellened, nem akar tőled semmit.
8/15 anonim válasza:
Vettem neki olimposzt hat g....ci ezen beszartam. Nem hogy sört vettél volna hat ez k..va nagy rohogok nagyon
9/15 anonim válasza:
#5: te pszichopata vagy erosen.
Szerencsétlen srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!