Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez most mit is jelent?

Ez most mit is jelent?

Figyelt kérdés

A volt munkáltatlóm cége ellen (ami csődeljárás alatt van) igényt nyújtottam be ki nem fizetett járandóságaim miatt.

A felszámolóbiztos vissza is küldött néhány lapot, amit ki kell töltenem.

kérdéseim:

1 hány százalékkal adózik ez?

2 van egy olyan rész, ahol be lehet jelölni, hogy 17% után számolják e az adóelőleget, és ven egy oylan, ahol 32% után

elmúlt éves jövedelmem nem haladja meg az 1,5 m ft-ot sem. Szóval én 32%-os adóról még nem hallottam, egy ismerősöm, aki nem ért hozzá, azt mondta hogy a 17%-os 5m ft éves jövedelmig ikszelhető be. Viszont ekkor meg az a kérdésem, hogy a többit, akkor adóóbevalláskor kel befizatni, vagy akkor 17% az adó?

köszönöm előre is

2010. jún. 29. 14:46
 1/1 UM4 ***** válasza:
mivel az adózási szabályok év közben is változnak, a legjobb ha felkeresel egy könyvelőt aki csekély pénzért jó választ ad, vagy az APEH ügyfélszolgálatát ami teljesen ingyenes
2010. okt. 11. 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!