Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek a szilveszte...

Mi a véleményetek a szilveszteri tűzijáték körüli hisztiről? Tiltanátok-e teljesen a lakossági pirotechnika-használatot?

Figyelt kérdés

Megértem mindkét, oldalt. DE. Most jöjjön egy személyes élmény: Szomszéd csaj a legnagyobb szószólója itt a településen a tűzijátékok betiltásának. Neki 1 éve kóborolt el a kutyája szilveszterkor, de szerencsére megkerült. DE:

Bazi nagy családi ház, udvarral, helyiségekkel. Az meg sem fordult a fejében, hogy talán be kéne engedni a lakásba, tárolóhelyiségbe, garázsba esetleg a szerencsétlen rettegő németjuhászt. Idén szilveszterkor figyeltem, ki sem dugta az orrát, a kutya az udvaron reszketett, rohangált, nem volt neki sem enni, sem innivalója. Számtalanszor előfordult, hogy megyek hátra a kertbe és nekem nyüszít a kutya, hogy nincs vize és üres a kajatál is. Mikor ezeket szóvá tettem a szomszédnak, egyből jött azzal, hogy reggel kap enni inni, ossza be. És lakásba meg Ő be nem engedi, kutyának az udvarban a helye.

Szóval szerintem a károgók szálljanak magukba egy kicsit, nagy részük egész évben le sem sz_rja az állítólagos kedvencét, annyit sem tesznek meg, hogy a tűzijáték idejére beengedjék a lakásba, legyenek ott vele, hogy ne féljen.

Én inkább a meglévő szabályok jobb betartatása és a petárdaárusok sittre vágása mellett foglalok állást. A lakosságnak is kijár, hogy évente egyszer kicsit pirózzon a legális eszközökkel, normálisan betartva a szabályokat. A hülyék akik lerobbantják a saját újukat, azt a jelenleg is illegális petárdával teszik. Hülyeség ellen meg nem véd semmilyen törvény.

2019. jan. 10. 13:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
3 szánalmas, hogy még érveket se tudsz hozni...legalább te is a hülyék csoportjába tartozol és ahogy elnézem nem is szabadulsz belőle
2023. jan. 29. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!