Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni ilyen esetben?

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Egy olyan ember akit nem ismerek, és nem a háza körül, vagy mondjuk az utcájukban, hanem 3 km arrébb mondjuk közterületen pl. buszmegálló vagy akármi,.megfenyeget,

De egy magánember, (független attól hogy ismerem vagy nem ismerem), jogilag mint magánember megkövetlehti hogy ne legyek közterületen a lakhelyétől nem messze?

Nem kaptam erről jogi szakértőtől semmilyen végzést hogy nem lehetek, tehát ha közterületen vagyok, és pl eza valaki megfenyeget hogyha mégegyszer meglátlak a buszmegállóban akkor,megverlek vagy akármi.

Tehát ha ez átmegy fenyegetésbe, akkor ne legyek ott? Mert én olyan vagyok, hogy ami nem szabályellenes, és úgy fenyegetnek hogy ezt ne tedd azt ne tedd, akkor én csak azért is, pl. nekem senki ne mondja meg hogy hva megyek.

Tehát visszatérve mit tehetnék ha újra megfenyegetnek ilyennel?

2018. dec. 23. 00:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na ennek fuss neki még egyszer.
2018. dec. 23. 00:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy fogalmazzam meg jobban, de ha privátban irsz, akkor bővebben kifejtem.
2018. dec. 23. 00:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Állon kell verni, azt jól van.
2018. dec. 23. 00:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ja, kb. elküldöd a büdös francba.
2018. dec. 23. 01:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Tehát:

Elitéltek zaklatásért, távoltartásu végzés van ellened, de neked nagy a pofád, ha rádszolnak, amikor továbbra is zaklatod a csajt.

2018. dec. 23. 08:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo ? Nem iteltek ekl,nincs tavolsagtartasi vegzesem, nincsen csaj, nincsen zaklatas.
2018. dec. 23. 08:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Elirtam tavoltartasu vegzesem, nincsen
2018. dec. 23. 08:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha lenne tavoptartasu vegzes, vagy akarmi de semmi nincs. Ezert kerdezem hogy jogilag akkor ott lehetek es maganember nem szolhat bele?
2018. dec. 23. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:
De beleszólhat, te vagy az aki itt rinyál, mert feljelentett a csaj, akit interneten zaklattál, most meg véletlen mindig a környéken jársz, ahol lakik
2018. dec. 23. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Jaa, hát ha te kezdted akkor ne csodálkozz, ha megrázod a pofonfát.
2018. dec. 23. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!