Mit lehet tenni ilyen esetben?
Egy olyan ember akit nem ismerek, és nem a háza körül, vagy mondjuk az utcájukban, hanem 3 km arrébb mondjuk közterületen pl. buszmegálló vagy akármi,.megfenyeget,
De egy magánember, (független attól hogy ismerem vagy nem ismerem), jogilag mint magánember megkövetlehti hogy ne legyek közterületen a lakhelyétől nem messze?
Nem kaptam erről jogi szakértőtől semmilyen végzést hogy nem lehetek, tehát ha közterületen vagyok, és pl eza valaki megfenyeget hogyha mégegyszer meglátlak a buszmegállóban akkor,megverlek vagy akármi.
Tehát ha ez átmegy fenyegetésbe, akkor ne legyek ott? Mert én olyan vagyok, hogy ami nem szabályellenes, és úgy fenyegetnek hogy ezt ne tedd azt ne tedd, akkor én csak azért is, pl. nekem senki ne mondja meg hogy hva megyek.
Tehát visszatérve mit tehetnék ha újra megfenyegetnek ilyennel?
Tehát:
Elitéltek zaklatásért, távoltartásu végzés van ellened, de neked nagy a pofád, ha rádszolnak, amikor továbbra is zaklatod a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!