Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Amennyiben hűség idő alatt...

Amennyiben hűség idő alatt mondok fel egy szerzödést, a megadott kötbéren kivűl, még mit kell kifizetnem?

Figyelt kérdés

Tehát,ha pl. veszek egy net előfizetést,és a szerződésben szerepel 50ezer kötbér,akkor ha teljesen megszüntetem a szolgáltatást,akkor ezen felül kell még valamit fizetnem?

Persze az aktuális számlán kivűl értem!

2010. jún. 28. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen még a fennmaradó időtartam ameddig nem jár le a hűségszerződésed a szolgáltatás havi díját.

Tehát ha pl. egy évre aláírod a netes előfizetést havi 3000 Ft-ért, és a teljes ára 6000 Ft akkor és fizeted kb. 4 hónapra még a fennmaradó 8 hónapra a teljes árat is be kell fizetni a kötbéren kívül

2010. jún. 28. 10:18
 2/2 anonim válasza:

Igen, jól írta az első.

Kifizeted a kötbért, és a "maradék hónapok csekkjeinek összegét".

Ergo egy éves előfizetés - pl. havi 1000 Ft. - kötötted januárban, áprilisban lemondod (4 hónapot fizettél = 4000 Ft.), akkor még ki kell fizetned a maradék 8 havi (8 x 1000 = 8000) szolgáltatási díjat, függetlenül attól, hogy Te már nem fogod igénybe venni a szolgáltatást.

Ez sajnos így megy.

2010. jún. 28. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!