Szilveszterkor December 31. után este 20:00 órától lehet használni gázpisztolyt?
Sziasztok!
Tehát az lenne a kérdésem hogy durrogtatásra lehet e használni gázpisztolyt riasztó lőszerrel?
Viselési engedély van nem tudom ennek a szabályait tehát több felől érdeklődnék ez ügyben...
Mert ugye vannak rakétázó toldatok is a gázpisztolyhoz!
Tehát úgy lehet használni hogy felfele tartom én durrogtatni vele ?
És ezt közterületre értem ahol tűzijátékokat és egyébb rakétákat lőnek fel !
Tehát mondom még1x nem büncselekményre és senki felé nem tartom ez értelem szerű! Szabad helyen ahol mások a rakétáit lövik fel.
Erre van valamilyen jogszabály hogy lehet e vagy sem ?
Köszi előre is aki értelmes infót tud erről mondani !
Nem értem a kérdésed ,ha van tartási és viselési engedélyed akkor ezeket tudnod kéne.
Nem hiszem h lehetne használni ezeknek nem ez a célja.Azért egy puska illetve pisztoly lövés teljesen más mint egy petárda vagy tüzijáték...és bár az emberek nagy része nem tud különbséget tenni a 2között egy rendőr meg hallja lehet baj lesz.Lövés hangra azért eléggé ugranak.
A rakétázó toldat sem arra van h buliból lődözd.
Ha ezeket hobbira használná mindenki akkor kicsit a végén olyan lenne minta bárány aki mindenre farkast kiáltott.
+ha megsebesítesz valakit vele vagy történik valami baj akkor mindjárt kapsz mindenfélét a nyakadba.
Elhiszem h menő meg minden,de inkább maradj a megvásárolható tűzijátékoknál.
A gázpisztolyokból lőhető rakéta EGÉSZ ÉVBEN!!! legálisan lőhető.
DE! A fegyver puszta elővétele is szabálysértés közterületen!
Azaz, hiába legális a rakétája, csak magánterületen állva lőheted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!