Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kèrdèsem az orvosi műhibákkal...

Kèrdèsem az orvosi műhibákkal kapcsolatos kártèritèsről szól. Több èvre visszenőleg is lehet pereskedni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval mèg règgebben, kisgyermekkel más törtènt egy operáció amiből kifolyólag kèt nagy problèmám lett:

-esztètikai

-èlettevèkenysègek korlátozása

Igaz jópár èv már eltelt azóta, ès azt orvost sem tudom èl e-mèg. Sajnos a szüleim nem pereltèk be az orvost, de èn beszeretnèm, mert rengeteg szenvedèst okozott. A következmènyeket mèg sajnos anyagiak miatt nem volt legetősègem korigálni. Az ügyben jártasak/tájèkozottak válaszát kèrem!

Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. dec. 6. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Erröl egy ügyvédet kérdezz meg
2018. dec. 6. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ami első körben a legfontosabb:

Hány éves vagy?

Hány év telt el a beavatkozas óta?

Amúgy igen, ilyen jellegű problémát nem a gyakorin kell kitárgyalni, hanem egy szakértő ügyvéddel konzultálni.

Ami általánosságban mondható, hogy az ilyen perek legnehezebb része a szakvélemény.A szakértő orvos, az alperes orvos, és nagy az összetartás. Éppen ezért fontos, hogy olyannal beszélj, aki ért a perekhez, és akár ért az orvosi műhibákhoz is.

2018. dec. 6. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Mèg kisgyerek voltam akkor.
2018. dec. 7. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Már rég elévült. Ilyenkor már semmit nem lehet tenni.
2018. dec. 8. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

5 év az elévülés, szóval kilátástalan a dolog.

Csak olyan esetben lehetne perelni az 5 év után, ha csak hosszabb idő után derült volna ki a károsodás ténye.

2018. dec. 9. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!