Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támadó kutya ellen jogilag...

Támadó kutya ellen jogilag lehet valamit tenni?

Figyelt kérdés

Van egy kutya ami mindenkire rátámad mikor sétáltatják. Szájkosár természetesen nincs. Ma rám támadt de még időben elhúztam a lában? A feljelentéshez meg kell hogy harapjon vagy elég a szándék? Már mint a gazdáját jelenteném fel...

Előre is köszönöm

2018. dec. 3. 10:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%

Bemész a polgármesteri hivatalban és lehetőleg a jegyzőnél lakossági panaszt teszel.

Arra készülj fel, hogy változó a jegyzők és a hivatalok hozzáállása, vagy tesznek ellene valamit, vagy nem.

Emiatt már most kezd el kidolgozni a balhét kirobbantó facebookos bejegyzésedet, ami tud akkora port kavarni, hogy inkább fellépjenek a kutya gazdája ellen (leghatásosabb fegyver a mai világban a facebookos bejegyzések).

2018. dec. 3. 11:02
 2/20 anonim ***** válasza:
17%
Videófelvétel>youtube>facebook.
2018. dec. 3. 11:10
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
3: Sokat nem érsz el egy feléd rohanó kutyával a gázsprayvel. Meg az csak zárt térben jó, szabadban sokkal gyengébb a hatása, főleg, ha szél is van (akkor kb. semmit nem ér).
2018. dec. 3. 11:13
 4/20 anonim ***** válasza:
69%

ma 11:13

Ha nem próbáltad, ne oszd az észt!

2018. dec. 3. 11:24
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
5: Te ne oszd már itt az észt. :D Leírtam, kutya rohan feléd, mire előveszed, használnád, már rég a földön vagy, mert a kutya fellökött. Meg szabadban ahogy írtam közel se olyan a hatása, mint egy zárt térben, sokkal gyengébb. Mielőtt jönnél azzal, hogy közvetlenül a pofájába fújd, olvasd vissza, amit a legelején írtam.
2018. dec. 3. 11:34
 6/20 A kérdező kommentje:
Aha széjkosár nélkül viszi az nem szabálysértés? Illetve mindenképp meg kell támadnia?
2018. dec. 3. 11:55
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Most akkor rád támadt vagy nem? Elhúztad a lábad. Jó. Pórázon volt?

Bírom az ilyen le kell lőni meg le kell fújni hozzászólásokat. Ti disznók közt nevelkedtetek?

Youtube, fészbuk.... Ezeket a fórumokat azok az emberek használják ilyesmire akik gyávák és hülyék a megfelelő jogi utat bejárni, inkább otthon bebújnak a gép mögé és generálnak egy jó nagy hisztériát maguk köré, lejáratnak másokat alaptalanul. Lásd metoo hiszti.

38N

2018. dec. 3. 12:01
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:01-nek.

Őszintén!

Te mire mennél a joggal, ha egy kutya megharap és olyan sérülésed lesz, hogy egész életedre kihat?

Igen, ÉN előbb fújok, mintsem megvárjam a marást!

2018. dec. 3. 12:07
 9/20 anonim ***** válasza:
2018. dec. 3. 12:09
 10/20 anonim ***** válasza:
Gazdájával próbáltál beszélni?
2018. dec. 3. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!