Feljelenthető egy ilyen tanár?
Bezárt engem az osztály terembe, nem engedett be senkit. Elkezdett úgy kiabálni velem, hogy a szeme majd kiesett. Én remegtem és sírtam.
Közben kiabalt ram, hogy fejezzem be a sírast.
Veszekedett amiért rontok és nem úgy teljesítek szerinte, ahogy kéne. ( jeles tanuló vagyok )
Szidta a szüleimet, hogy nekem milyen szar, szerencsétlen szüleim vannak. ( én nagyon szeretem őket, mindent megtesznek értem )
Kiabált rám a természetem miatt.
Kiabált rám a párkapcsolatom miatt. ( mert szerinte túlságosan ragaszkodtam egy fiúhoz, aki tökéletes a szemében)
Igazából féltem, hogy meg fog ütni. Torkaszakadtából kiabált. Megtiltotta, hogy mondjam bárkinek is.
Terrorban tart. Már csak fél évem maradt az iskolában. Már fölösleges lenne elmennem. Csak a barátom miatt vagyok még itt, mert vele jó. 4 éve vagyunk együtt. De szívem szerint most elmennék. Eddig még sosem fajult el a helyzet.
HOL VANNAK A VÁLASZOK???
Valaki pokolian cenzúrázik itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!