Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezek normálisak? Drasztikus...

Ezek normálisak? Drasztikus munkaidő-szabályok jöhetnek - itt a fideszes javaslat

Figyelt kérdés

Nem szoktam híreket olvasni de most egy nagy hibát követtem el,el olvastam egyet.

[link]

Ha ezt be vezetik én tényleg lépek ebből az országból, ami itt van az már vicc.

2018. nov. 21. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Megjegyzés:

Japánban a legmagasabb a munka közben végelgyengülésben meghaló emberek száma. Nem ritka a napi 10-12 órás munka, vagy a munkahelyen való alvás, hogy megspórolják az utazás idejét.

Hollandiában heti 36 óra a munkaidő.

Hasonló típusú cégek teljesítményét figyelembe véve, Hollandia produkál olyan mennyiségű és minőségű munkát, mint Japán.

Gondoltam megosztom, funfact.

2018. nov. 21. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

A magyarok munkaalapú társadalmat akartak és most megkapják.

Nincs ebben semmi hiba.

2018. nov. 21. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez csak vicc lehet. Ha igaz akkor dolgozzatok csak meg szavazzatok rájuk legközelebb is hátha lehet majd havi 500 órát dolgozni 2023-ban.
2018. nov. 21. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

4: 3 év tényleg sok, de az egy év normális munkáltatónál nekem bejött. Év közben ha nincs sűrgős project úgy csúsztatok, ahogy akarok, ha kell kiveszek nyáron egy hetet, és ősszel ledolgozom. Ha meg év végén pluszban maradok, januárban fizetik.

A 400 órás keretre meg egyszerű megoldás van: ha nem tetszik, ne írjátok alá a kollektív szerződést.

2018. nov. 22. 04:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ez volt, megszavazták ezeket a mocskokat és a ciklus első 2 évében letolták az emberek torkán a kék erest. Aztán az utolsó másfél évben odadobtak valami szánalmas alamizsnát a népnek a szavazatokért.
2018. nov. 22. 08:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki többet dolgozik, az többet is adózik, a több adóból többet lophat a fidesz, orbán és népes családja, mészáros és vajna, habonynak, rogánnak és garancsinak is több jut majd.

Ilyen egyszerű ez. És még a munkaerőhiány is enyhül. Csak a melós bacik rá, de alaposan.

2018. nov. 22. 11:24
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem mindig gyanús volt hogy ezzel az országgal valami nem stimmel. Furcsa az összes többihez képest. Most megyek és rekord idő alatt megtanulok németül.
2018. nov. 22. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!