Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tulajdonképpen mit is várhatun...

Tulajdonképpen mit is várhatunk a 13. cikkely ha Januárban is átmegy?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az egész oldalak illetve a Youtube is baj van ha átmegy ez az egész cirkusz, akkor vajon tényleg el kell búcsúzni a Youtubétól?

2018. nov. 20. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A google az a cég amelyik legalább visszaoszt pénzeket (de a FB pl nem) a vidósoknak és nem is keveset. Mindezt úgy hogy sok jól kereső videós szemetet gyárt (ezzel szemben vannak jó és eredeti tartalmakat készítők is és fura módon nem a legnézettebbek között de ennek miértje már más téma lenne). Ezt csak azért írom mert a google még csak nem is szelektált sokáig minőség vagy egyéb szempontból. Tavaly kezdődött először hogy legalább a családbarát és gyerekbarát tartalmakra elkezdtek figyelni és jövő év elejétől pedig a tartalmak eredetiségére is jobban ügyelnek majd (egy ideje van már összehasonlító algoritmusuk de elég kérdéses munkát végez és ha más platformra lop át valaki tartalmat akkor semmit nem ér). Aki töltött már fel teljesen eredeti saját tartalmat amin nem kevés szerkesztési munkákat is csinált és utána viszont látta a munkáját máshol az tudja majd értékelni a szigorodást. Hanyatlás helyett szerintem megisztulás lesz.
2018. nov. 22. 17:15
 12/14 anonim válasza:
100%

Azt várhatjuk hogy nem lesz YouTube, goggle, Gmail stb..

Szerintem meg nagyon jó dolog a Google meg a YouTube. De az tényleg gáz lesz hogy szinte MINDEN yuotube csatornát letiltják és ez által a YouTube elfog tünni Európából.

De itt egy jobb kérdés:Mi értelme van ennek? Már nem elég az hogy minden weboldalról eltüntek a 16 éven aluliak?

Én reménykedek hogy majd nem hozzák létre a beteges terveiket, de ez nem rajtam múlik sajnos

2018. nov. 24. 21:22
 13/14 anonim válasza:

Előző vagyok

Kinpontozott le?

2018. nov. 25. 09:13
 14/14 anonim válasza:

Már átt ment.

Google külte levélbe az új szerzői jogot és az írány nyelveket, Január 22-n változik.

És a Google fotokba nem tölthetünk fel korlátlanul filmeket videokat se, csak mp4 mov videokat korlátlanul.

Sok torrent oldal meg szünt, az egyik pont az új törvény miatt, pedig az volt a legnagyobb oldal a világon, hamarosan az ncore is.

2018. dec. 23. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!