Ha egy gyógypedagógiai intézményben (ált. Isk. ) vagyok asszisztens, miért nem kapok tanulmányi szabadságot, ha tanítónak tanulok?
Komolyan nem értem. Azzal indokolták nem vág szakmába!!!! Pedig nem egy spec. szakszolgálatnál vagyok, sőt normál gyerekek is járnak oda.
Hol lehet ennek utánanézni?
Köszönöm a válaszokat!!!
végülis az 'asszisztens' munkakörbe nem vág bele.
azért utasították talán el,mert nincs rá szükség,hogy képezd magad,nem érdekük
két variztáció van, vagy előre egyeztetsz a munkáltatóddal, akarnak taníttatni, tanulmányi szerződést kötnek, abba lelehet írni, hogy mi mindenre kötitek. Tandíjra, könyvekre, utiköltségre, munkaidő kedvezményre, vagy ezek egy részére.
Akkor azt kapod, amire leszerződtetek.
Ha nem akarnak támogatni, szabadidődben tanulhatsz saját költségeden. Azt jogszabály írja elő, hogy mikor, hogy kell elengedjenek szabadságod, vagy fizetetlen szabadságod terhére!
Ingyen munkaidő kedvezményt nem követelhetsz.
Az már más - erkölcsi- kérdés, hogy képzetlenekkel láttatnak el feladatokat éhbérért, stb... Gondolj bele, i pénz valakit kitaníttatni, ahelyett dögivel találnak az utcán képzett munkakeresőket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!