Ha levizelem egy olyan politikusnak a sírját akit gyűlöltem, az milyen bűncselekmény a jog szerint?
Figyelt kérdés
2018. nov. 8. 20:08
2/8 anonim válasza:
Talán kegyeletsértés, esetleg még rongálás is. Én se kedveltem, de ilyet nem tennék.
4/8 anonim válasza:
Remélhetőleg visznek a diliházba... vagy mégis mit akarsz ezzel emgbosszulni, a kis lelkednek könnyebb elsz ettől?
5/8 anonim válasza:
Sírgyalázás, kegyeletsértés, ha nyilvánosan teszed, akkor közszeméremsértés is.
Ha sikerül önmagadat adnod, akkor nem kerülsz börtönbe, mert fogják látni, hogy beteg vagy és mehetsz a vigyorgóba!
6/8 anonim válasza:
Rongálás rád verhető, kegyeletsértés úgyszintén, plusz egy köztisztaság elleni szabálysértés. Mindamellett pedig egy pitiáner, kisstílű, tapló viselkedés.
Ha olyan nagyon nem tudod levezetni a fruszträciódat, menj el sportolni!
Gyűlölködni is egy baromság, de ha már ennyire gyűlölted, akkor most örvendezz annak, hogy már nincs, akárkiről is legyen szó és koncebtrálj valami értrlmes dologra az életben.
7/8 timeamagdolna válasza:
Zászlót nem égetünk! Sírt nem gyalázunk! Ez morális (belső) tiltás kell, hogy legyen! Ha Ember vagy...
8/8 anonim válasza:
Talán nem tartozik szorosan a témához, de ide kívánkozik egy idézet:"A gyűlölködőkkel foglalkozni olyan, mint mosogatni a Titanicon"(Jodi Picoult)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!