És ha én inkább azt választom, hogy nem regisztráltatom az illegálisan fúrt kutamat, hanem inkább megszüntetem?
Figyelt kérdés
Betemetik vagy betömik nekem mindegy.10 évvel ezelőtt 43 ezer forintba került ez a fúrt kút,ami 19 méteres.Igazából nem is használom,meg rossz helyen is van.10év alatt már viszajött a 43 ezer forint ára.
Szerintetek mit tegyek?
Eltitkolni nem tudom és nem is szeretném mert van két hülye szomszédom aki biztos felnyomna csakhogy keresztbe tegyen.
2018. okt. 20. 22:13
1/6 anonim válasza:
Nem ezekről a kutakról szól a törvény.
A 80 m-nél mélyebb, nagyüzemi mezőgazdasági célra használt kutakra.
2/6 anonim válasza:
Előbb regisztráltatják,utána megadózzák.
Jó biznisz
3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam minden fúrt kútra vonatkozik...
2018. okt. 20. 22:38
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
#4: Ez nem emelkedett törvényi erőre, a köztársasági elnök visszadobta. Jelenleg minden kútra vonatkozik az engedélyeztetés, illetve szakszerű megszüntetés.
6/6 anonim válasza:
Ez egy újabb burkolt adó lesz.
Most regisztráltatja a fideszes kormány a kutakat és ha ez meglesz utána megadóztatja ezeket a kutakat.
Ez egy újabb pénzszivattyú a sunyi orbántól, Egyik kezével ad egy kicsit a másikkal meg elvesz de nem keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!