Egy alkoholista apát hogy lehetne eltávolítani a házból?
Nem dolgozik, egész nap azon töri a fejét, hogy szerezzen pénzt, nyilván mindig szerez is, leszar mindent és mindenkit, ez megy 15 éve..
Sajnos kórházba csak saját akaratból veszik be (ez se játszik), rendőrség csak akkor viszi el, ha vér folyt (gondolom akkor is csak pár nap), tehetetlenek vagyunk..
Jogilag a ház fele az övé, csak akkor rakhatnánk ki, ha megkapná az ára felét (ami 2,5M, ennyink nincs).
Átsegíteni a túlvilágra minden formában illegális, viszont ha ez megy még évekig, talán az illegalitás már nem fogja egyikünket visszatartani..
A halálát várni rossz taktika, 53 most, de simán elképztelem, hogy a 60-at megéli így.
Mit lehet tenni???
Anyád váljon el tőle adjátok el a házat, felezzetek és szevasz.
Ha erre nem hajlandó, indítsatok közös tulajdon megszüntetése iránti pert.
Ott valamelyiküknek ki kell fizetnie a másikat, vagy elárverezik a házat (itt nem az van, hogy gombokért, tényleg valós értéken kell) és mindenki megy a maga útjára a fele pénzzel.
"a ház fele az övé"
És milyen alapon akarsz kitenni valakit a saját házából?
Jó, hogy engem nem akarsz kitenni az én házamból kiskoma...
@22.33: mint írtam, 50%-a az övé.
@22.36: ez nekem megoldás lenne, de öcsémnek és anyámnak nem
@23.56: mondjuk olyan alapon, hogy három másik, ártatlan ember (történetesen a családja) életét teszi pokollá 15 éve? Nyilván jogilag ez nem magyarázat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!