Most mi van akkor a saját telken lévő kutakkal?
Egyszer mintha elnapolták volna a témát.
Köszönöm az infót az első válaszolónak.
2-es válaszoló vagyok.. 3-as, vicces, de jó ötlet.
Mi is úgy vettük, fúrt kút, kb a telek közepén. Nem lenne szép látvány a bódé ott. Ha szivattyú cserére van szükség, nincs hely kiteríteni a slagot.
Van még őslakos, emlékszik amikor fúrták. Engedély, bevizsgálás is volt.
Az engedélyes papírtt sztem nem kaptuk meg. Hol lehet a kiadott engedély? Őnkormányzat építési engedélyeknél??
Napi max 300 liter hozama volt. Ez se minden nap!! Tavasztól őszig használjuk csak.
Locsolás, zuhany célra kitett hordó. Többnyire a zuhany lett először feltöltve. Kellett pár nap, mire 20-on fokos lett, zuhanyzási hőmérséklet.
Locsolós tartálynak 4 nap is mre megtelt 3/4 -ig, mert állot víz a jó a növénynek...
Akik kalkuláltak vele, állítólag 50 és 100 ezer között állna meg a bejelentéssel kapcsolatos költsége.
Mi van?!?!?!?!?!
Az sokba van.
Inkább betemetem. használjuk a klóros vizet a csapról. 1 bibi van. a vezeték sajna fagyhatár fölött. Télen lefagyna minden...
Nem kell évente szivattyút cserélni. Ami 5.000. 10.000 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!