Ha valaki börtönbe kerül akkor választhat, hogy dohányzós cellába vagy nemdohányzósba kerül?
Figyelt kérdés
Láttam például Stohl Andrásnál, mivel erős dohányos, így a dohányzóst kérte. Vagy ez is csak a sztárok kiváltsága?2018. okt. 8. 08:49
2/10 anonim válasza:
Nemar, tenyleg?? Tenyleg nincs mar lejjebb? Pofam leszakad, szanatorium vagy borton??
Az a minimum hogy bortonben tilos lenne dohanyozni!
3/10 anonim válasza:
#1, #3-nak:
Mindenkinek van egy téglája!
Kívánom hogy te is "felhasználd", és meghallgatnálak utána is!
5/10 anonim válasza:
2# A Nyugati börtönökben lehet Pizzát rendelni, korlátozott mennyiségű alkoholt fogyasztani, van medence, 3 menüs étkezés, laptop és korlátozott internet használat. Pont a tömeggyilkos Breivik kapcsán robbant ki a botrány hogy Pizzát rendel a cellájába.
6/10 anonim válasza:
Ilyen ügyben választhat, abban nem választhat, hogy oboázós vagy nem oboázós cellába kerüljön.
7/10 A kérdező kommentje:
A sztárokat sajnos nem rakják egybe a keménymaggal, mivel nagyobb esély van a kínzásra. Szerintem ő Galambossal együtt egyszemélyes zárkát kaptak. Nem szép ez a kivételezés egyébként. Viszont a nemdohányzós cellákban nyilván sokkal kevesebb az erőszak.
2018. okt. 8. 11:01
8/10 anonim válasza:
Hogyne! Sőt lehet választani, hogy ablak melletti cellát szeretne-e az elítélt, vegetáriánus vagy húsos menüt, bort vagy sört kér-e az ebédje mellé, xboxot vagy PS-t kér-e a cellába.
9/10 anonim válasza:
Igen. Sőt, mesztelen / ruhátlan nőt is választhaszthatsz.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem buta megjegyzéseket kértem. Amúgy meg mielőtt töröd magad, hogy hozzászólj valami hülyeséget, legalább írni tanulnál meg. "Mesztelen"
2018. okt. 11. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!