Hol lehet panaszt tenni, ha a 112 diszpécsere nem volt képes segíteni segélyhívás esetén?
Apukám egy autóbaleset miatt felhívta a 112-t, hogy küldjenek mentőt és rendőrt (amire szükség is volt sérültek miatt). Elmondta melyik úton történt melyik város fele haladva, mire a diszpécser hüledezett hogy hát ő soha nem hallott erről az útról, nem is tudja hol van. Szerencsére pont arra hajtott egy rendőrautó, szóval ők tudtak intézkedni és rátehette a telefont a retardált diszpécserre.
Ennek ellenére nagyon gáz, hogy valódi vészhelyzet volt és a diszpécser nem tudta megtalálni a bemondott a címet. Ilyen esetben hol lehet panaszt tenni?
"Apukám egy autóbaleset miatt felhívta a 112-t, hogy küldjenek mentőt és rendőrt (amire szükség is volt sérültek miatt). "
Egyszer valaki elárulhatná már mi szükségük a sérülteknek rendőrre. Húsz éve vagyok hivatásos gépkocsivezető, rengeteg balesetet láttam már életemben, olyat is mikor az örmény vasvellával szedte össze a májat, de olyat még egyet sem mikor a sérültnek rendőrre lett volna szüksége.
Még talán a mentőt megértem. Megtennéd nekem, hogy elmagyarázod mi szüksége egy sérültnek rendőrre?
Ez elvileg az egységes segélyhívó rendszer Kapcsolat oldala, itt azonnal írhatsz is nekik üzenetet rögtön ezen a felületen.
Nyilván nem értettek egyet a felek, hogy ki volt a hibás a baleset előidézésében. Ilyenkor van szükség a rendőrségi baleseti helyszínelésre.
Azon közúti balesetek során, amelynél valaki megsérül, kötelező rendőrt hívni. Börtön jár érte, ha elmarad, bár ha a mentő kijön, akkor ők utána általában kihívják őket.
"Egyszer valaki elárulhatná már mi szükségük a sérülteknek rendőrre. Húsz éve vagyok hivatásos gépkocsivezető ..."
Hát ez bizony nehezen hihető!
Vagy esetleg Etiópiából írogatsz?
"Nyilván nem értettek egyet a felek, hogy ki volt a hibás a baleset előidézésében. Ilyenkor van szükség a rendőrségi baleseti helyszínelésre."
Zsír! és Attól hány borda forrt össze, hogy kimentek a parasztok? Vagy mégsem annyira haldokoltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!