Visszaküldhetem a vásárolt laptopot a webáruháznak az alábbi esetben?
14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól. Költsége a tied.
Használat mértéke nem lehet több, mint ami a megismeréséhez szükséges.
Ezt nehéz pontosan definiálni.
Pl. egy bakancsot a szobában felpróbálhatsz, de a Kinizsi 100 teljesítménytúrán nem tesztelheted.
Laptopnál nem tudom, mi az a pont, amíg elmehetsz. Érzésem szerint belül vagy, ha nem piszkáltál bele.
Pl. a proci túlhajtása már nem fér bele. Vagy ha másik oprendszert tettél rá, az sem.
Mit kell érteni sok problémám? Ha hibás, akkor az már nem az elállás körébe tartozik, hanem a termékszavatosságba
Köszi a választ Neked is!
Egy kb. 140.000 értékű lenovo. Annyira gyenge a hangereje, hogy nem lehet pl. filmet nézni rajta. A minősége is gyenge, de azzal még kibékültem volna. A kép elmosódott HD-nél is. Egy nagyon olcsó laptop után vettem ezt kétszer annyiért, az erejével nem is lenne tán bajom, de ezek nekem nagyon fontosak. Az előző laptopom (kb. 80.000 ft-os Dell) gyönyörű képet és hangot adott, csak hát kicsit gyenge volt és elavult.
Vannak más kivetnivalóim is, de ezek már elegendőek ahhoz, hogy elálljak a vásárlástól, hisz nem szenvedni akarok egy géppel, hanem élvezni. :)
Érdemes talán egy 10.000-est adni nekik a visszautalandó pénzből? Így ők gondolom már csak refurbished-ként tudják kis leértékeléssel eladni, természetesen nem akarok rosszat a webshopnak.
Visszaküldheted 14 napig, de ez a hangerős dolog szerintem valami szoftveres kín lesz. Vagy nincs esetleg rajta hardveres hangerőszabályzó is, ami le van tekerve?
A Lenovo nem gagyi, de ennyire semmi nem lehet gagyi, csingcsangcsung sem :)
Kedves Kovpet, sajna nincs rajta semmilyen harveres szabályozó. De az eleve mindent elárul, hogy az ölembe érkezik a hang. :)
Utolsónak is köszönöm a választ! Akkor visszaküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!