15 év után kaptam egy törvényszéki levelet hogy tartozom 6500al. Ezt hogy gondolták? Részletezem lent.
14 éves koromban volt egy nevetséges kisebb rendőrségi ügyem. Ez tény. A történet a nevetséges meg az hogy bűntárs lettem, de nem ez a lényeg, ezért nem részletezem.
Azért érdekes az eset mert még ugye fiatalkorú voltam. Ráadásul 18 éves korom után most 29ig ezt miért nem tudatták? Bár az is érdekes hogy miért tartozom, mert az sincs leírva. Sőt a bíróságon derítettem ki hogy eme ügy miatt kérik a tartozást.
A levelet bírósági végrehajtótól kaptam. Folyamatosan ugyan azon helyen lakom. Van munkám is meg ingóságom is.
A fő kérdés hogy miért kaptam ezt de ezt még ugye én se tudom
De a másik kérdés mit csináltak eddig?
Hétfőn bemegyek hozzájuk vagy a bíróságra panasznapra.
Lehet az ilyenre elévülést kérvényezni? Bár maga a tartozás tényét sem értem...
Soha nem kaptam levelet eddig bíróságtól ez is furcsa számomra hogy végrehajtónál van azonnal.
Ki mit gondol erről?
14 éves voltam éppen előtte töltöttem be mikor az eset volt. Bíróságon pártfogót kaptam arra emlékszem
viszont ha volt is olyan hogy esetleg fizetnem kell ha betöltöm a nagykorúságot, akkor miért most küldték ez számomra talány...
Amúgy nem kiskorú voltam, hanem fiatalkorú éppen.
A levélben csak az van hogy:
tőke: 5000 ft
perköltség: 0 ft
egyéb költség 150 ft
postaköltség: 0 ft
tőke kamata 0, perköltség kamata 0, állami illeték 0
Helyszini eljárási költség 1200
Ha pontos akarok lenni 6350ft
Természetesen jövőhéten rá kérdezek milyen jogcímen kaptam a tartozást. Tőke nem mond sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!