Mi a helyzet, ha megváltozik a gyermekemmel történő kapcsolattartás rendje, és én közben kértem végrehajtást?
Én vagyok az édesapa, aki szeretné látni a gyermekét, de az anyuka nem engedi azt jogerős bírósági szabályozás ellenére sem.
Az elmúlt hónapokban összesen 7 végrehajtási kérelmet adtam be, de mivel közben a bíróság módosította a kapcsolatartás rendjét, ezért a gyámhivatal az összes kérelmemet elutasította, mivel az értelemszerűen még az előző kapcsolattartási rend szerinti végrehajtásra vonatkozott.
Így most az a helyzet, hogy a lányomat már hónapok óta nem láttam, az elmaradt alkalmakat nem lehet pótoltatni, anyuka meg szépen megússza egyetlen kis figyelmeztetés nélkül.
Ezt teljesen nonszensznek tartom. Kizárt, hogy ez jogszerű legyen.
1-es válaszoló vagyok.
A válás kiváltó okát nem lehetne Orvosolni Békés Úton sehogy sem? Sajnos, ilyenkor a Békéltető Testületek eszköztárai már nem vehetők igénybe.
(Esetleg a Történelmi Egyházak Mentálhigiénés Tanácsadó Szolgálatai még segíthetnek.) Szeptemberben indul a szezon.
Papok, Lelkészek, Diakónusok (házasságrendezési segélyszolgálat személyesen.)
Azért, hogy a kislány NE sérüljön komolyabban!
Ezen már túl vagyunk, az anyuka sorban követ el mindenféle bűncselekményeket, valószínűleg súlyos személyiségzavara van.
A kérdésem meg egyébként sem erre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!