Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » KORTY VÍZ MIATT HÍVTÁK A...

KORTY VÍZ MIATT HÍVTÁK A RENDŐRÖKET ez Kötelezö volt leszálitatni öket szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2018. aug. 22. 13:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%

"Ha valakinek az a szarmazasa akkor nem sertes."

Kit érdekel, ha valahol a neten megsértek egy embert, aki kib.szott egy szerencsétlen családdal, mert ivott a gyerek?

2018. aug. 22. 14:44
 22/26 anonim ***** válasza:
37%
Korlátozni szeretnél a szabadságomban, csak mert kimondom a véleményem? Végignéztem a videót, és egyáltalán sehol sem említették, hogy a család roma lett volna-e! Úgyhogy a 17-es hazudott! Ő neki bezzeg szabad volt lecigányoznia a családot! Ő mondhatja egy ismeretlen családra, hogy biztos romák! Én bezzeg nem mondhatom egy idegbeteg sofőrre, hogy biztos roma!
2018. aug. 22. 15:09
 23/26 anonim ***** válasza:
32%
Egy származás senkit sem kéne, hogy sértsen! Sajnálatos, hogy mások származását már szitokszónak lehet használni! Pedig egy származás sosem sértés!
2018. aug. 22. 15:12
 24/26 anonim ***** válasza:
9%
De tudod mit? Én egy bugyuta, ostoba fideszes cigány vagyok. Tessék, most már ezek után azt cigányozok le, akit csak akarok. A legdurvább sértést mondtam magamra, amitől mindenki a másik halálát kívánja. Tessék, lecigányoztam magam. Most kvittek vagyunk. És ha ez akkora sértésnek számít (noha sokan poénból is lecigányozzák a haverjukat), akkor nyugodtan cigányozz le engem, vágja vissza az én "fegyveremmel (ami valójában csak egy jogos kijelentés). De csak hogy tudd, egy rosszindulatú gúnyos mosoly néha sokkal rosszabb tud lenni, mint az, hogyha lecigányoznak! Aki nem cigány, az nem veszi magára, és nem sértődik meg, ha lecigányozzák! Aki meg cigány, annak meg nincs joga megsértődnie, és nem is kell neki megsértődnie, hiszen csak a származását közölték! Nos, ezek után a "cigány" szó miért is sértés? Ember, vedd már észre, hogy rohadtul nem sértés, és én sem sértésnek szántam!
2018. aug. 22. 15:41
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Engem szidsz, de te meg a saját lepontozott hozzászólásaidat szépen törölted! Én nem vagyok moderátor, nem tudok csak hozzászólásokat törölni! De azt tudom, hogy kár volt hozzászólnom ehhez a kérdéshez. Nagyon nem vagy igazságos! Azt hagyod, hogy mások szidják a cigányokat, de az már kiveri nálad a biztosítékot, ha egy szemétládát lecigányozok, noha ennél sokkal nagyobb sértéssel is illethettem volna (már ha a cigányozást egyáltalán sértésnek lehet nevezni).
2018. aug. 22. 16:21
 26/26 anonim ***** válasza:
45%
Fejezd mar be hogy priviben is zaklatsz, nem valo neked az internet, irtam hogy felolem ugy ciganyozol ossze vissza ahogy akarsz miert nem erted mar meg te orult?
2018. aug. 22. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!