Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » KORTY VÍZ MIATT HÍVTÁK A...

KORTY VÍZ MIATT HÍVTÁK A RENDŐRÖKET ez Kötelezö volt leszálitatni öket szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2018. aug. 22. 13:13
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Szerintetek hülyeség volt ezért rendöröket hivni?
2018. aug. 22. 13:16
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg benne volt a tömegközlekedés használatának feltételeibe, hogy nem ehetnek, ihatnak a járművön. Ha szabálysértést tapasztal a sofőr, ellenőr, akkor tényleg kötelesek leszállítani az utast, de többségük pár korty megivása után még csak nem is szól. Rossz napja lehetett a sofőrnek.
2018. aug. 22. 13:18
 3/26 A kérdező kommentje:
Remélem hogy őrökre kirugják.
2018. aug. 22. 13:19
 4/26 A kérdező kommentje:
Egyébként nem is értem hogyan tehete ezt vele inkább buszvezetésel törődjön.
2018. aug. 22. 13:22
 5/26 anonim ***** válasza:
67%
Ezért nem rúghatják ki, szabályosan járt el. Az már más kérdés, hogy morálisan mennyire szabályos.
2018. aug. 22. 13:23
 6/26 A kérdező kommentje:
Én biztos hogy nem hivtam volna ki rendöröket ezért inkább verekedös cigányokal kell foglakoznia.
2018. aug. 22. 13:25
 7/26 anonim ***** válasza:
72%
Bedilizett a hőgutától a sofőr. Lehetett előzménye a veszekedésnek. Lehet be is szóltak a sofőrnek
2018. aug. 22. 13:28
 8/26 anonim ***** válasza:
93%
Visszazarhatosat lehet inni a szabaly szerint
2018. aug. 22. 13:30
 9/26 anonim ***** válasza:
52%

A videón csak a következmények vannak, hogy amikor MÁR összeveszett a család a sofőrrel, akkor milyen veszekedés volt közöttük. Az nincs rajta, hogy mi volt az előzménye, a sofőr volt tényleg barom vagy csak felhúzta magát a család reakcióján és ezért beszélt utána minősíthetetlenül.

Semmiképpen nem elfogadható egy ilyen eset, de nem ismerjük az előzményeket. Szerintem aki utazott már tömegközlekedéssel, az tapasztalt olyat is, hogy a sofőr teljesen idegbeteg, agresszív volt, meg olyat is, hogy éppen az utassal volt a gond. Vitt már le minket a budai hegyvidéken úgy bkv-s sofőr, hogy teljes életveszélyben voltunk, zuhantunk egymásra a kanyarokban, fékezéseknél és a megállóban rácsukta a leszállókra az ajtót, az egyik utastársunk akkor a végállomáson be is jelentette az illetőt a főnökségnél ezért, tehát igen, ilyen is van. Ugyanakkor volt már mellettem is hasonló hangvételű veszekedés, ahol teljes mértékben a sofőrnek volt igaza és az utas viselkedett megengedhetetlen módon. A lényeg, hogy az illetékesek járjanak utána.

2018. aug. 22. 13:41
 10/26 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, hogy roma volt a kiscsaj, és a sofőr ki akart szúrni vele
2018. aug. 22. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!